News

Patriarhul Rusiei, plasat în izolare! Kirill a intrat în contact cu o persoană infectată

09.10.2020 | 11:27
Patriarhul Rusiei plasat in izolare Kirill a intrat in contact cu o persoana infectata
ADVERTISEMENT

Probleme serioase pentru patriarhul Rusiei care a fost plasat în izolare! Liderul Bisericii Ortodoxe din această țară, Kirill a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus.

Situația a fost confirmată chiar de Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii. De altfel, acum se înțelege și lipsa acestuia din ultima perioadă de la slujbele religioase.

ADVERTISEMENT

În declaraţia în care face acest anunţ pe site-ul oficial al Bisericii Ruse, patriarhul Kirill nu menţionează vreun simptom.

Patriarhul Rusiei a intrat în contact cu o persoană infectată

De remarcat că Rusia a raportat aproape 11.500 de cazuri noi de contaminare cu coronavirus în 24 de ore, o cifră apropiată de maximul său istoric de 11.656 de cazuri înregistrat în luna mai.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Totalul bolnavilor de COVID a ajuns în Rusia la 1.260.112, iar Kremlinul a atenţionat că numărul cazurilor ar putea creşte şi mai mult, dacă oamenii nu respectă măsurile de protecţie

Între timp, școlile din Moscova şi din regiunile Ulianovsk şi Sahalin urmează să fie închise în curând şi să propună cursuri la distanţă, din cauza intensificării epidemiei covid-19.

ADVERTISEMENT

Sunt probleme în întreaga lume. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a raportat o creştere record a numărului cazurilor de coronavirus la nivel mondial, cu 338.779 de cazuri în 24 de ore, pe fondul creşterii infecţiilor în Europa.

Europa a raportat 96.996 de cazuri noi, fiind cel mai mare total la nivelul regiunii consemnat până în prezent de OMS. La nivel global, numărul deceselor a urcat cu 5.514, la un total de 1,05 milioane.

ADVERTISEMENT

Recordul anterior de cazuri noi înregistrate de OMS a fost pe 2 octombrie, de 330.340 de cazuri. Agenţia a raportat un număr record de decese, de 12.393, pe 17 aprilie.

ADVERTISEMENT

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA