Sport

Patrice Evra a postat ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo pe WhatsApp: „Voi juca la clubul nostru!”. Foto

Patrice Evra a postat o discuție de pe WhatsApp cu Cristiano Ronaldo.
27.08.2021 | 22:38
Patrice Evra a postat ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo pe WhatsApp Voi juca la clubul nostru Foto
Patrice Evra a postat ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo pe WhatsApp: „Voi juca la clubul nostru!”. Sursă foto: sportbible.com
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al „diavolilor roșii” a rămas prieten bun cu Cristiano Ronaldo, cei doi fiind colegi la Manchester United și câștigând multe trofee împreună.

La scurt timp după anunțul revenirii lui Cristiano Ronaldo la Manchester United, Patrice Evra a făcut publică o discuție purtată cu Cristiano Ronaldo pe WhatsApp, în care portughezul l-a anunțat de transferul care urma să se facă.

ADVERTISEMENT

Patrice Evra a postat ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo pe WhatsApp

Patrice Evra a făcut publică o discuție purtată cu Cristiano Ronaldo pe WhattsApp, la scurt timp după ce Manchester United a anunțat revenirea starului portughez la echipa unde s-a consacrat.

O discuție începută aparent banal, în care cei doi se întrebau ce mai fac, s-a terminat cu mesajul lui Cristiano Ronaldo în care îi spune lui Patrice Evra ce urmează să facă: „Voi juca la clubul nostru!”.

ADVERTISEMENT

„Lumea trebuie să se liniștească uneori! A spus că se întoarce acasă.

Relaxați-vă, acum pot să postez și eu asta. Cel mai mare transfer din istoria fotbalului”, a fost mesajul postat pe Twitter de Patrice Evra.

„Dacă te invită la el acasă, spune nu!”

Relația bună dintre Cristiano Ronaldo și Patrice Evra a dus la numeroase faze amuzante povestite de fostul internațional francez, precum și motivul pentru care nu este bine să te duci acasă la Cristiano Ronaldo dacă te invită la cină. 😂

ADVERTISEMENT

„Dacă te cheamă Ronaldo la masă, la el acasă, mai bine să nu te duci. Eu am fost o dată, la el, după antrenamente. Eram obosit și îmi era foame, iar Ronaldo nu avea decât salată, apa și niste pui”, a început să povestească Evra.

Evra a mai spus că după ce Ronaldo a mâncat, acesta a început să se joace cu o minge, deși francezul nici nu terminase de mâncat. Portughezul i-a cerut să facă un schimb de pase, apoi să meargă la piscină pentru înotul de seară.

ADVERTISEMENT

„După ce a mâncat puțin, s-a ridicat în picioare și a început să se joace cu o minge, ca să facă exerciții. Cristiano e ca o mașină!

Se antreneaza încontinuu. Așa că dacă ți-e foame și te cheama Ronaldo la el, mai bine să nu te duci”, a povestit Patrice Evra.

ADVERTISEMENT