Fotbal international

Patrice Evra e în centrul unui nou scandal! ”Este arogant și misogin”. Video

17.06.2018 | 22:54
Patrice Evra e in centrul unui nou scandal Este arogant si misogin Video

Fostul internațional francez Patrice Evra e în centrul unui nou scandal, după o apariție la un post de televiziune din Marea Britanie înaintea meciului Costa Rica – Serbia 0-1, din prima etapă a grupei E de la Campionatul Mondial din Rusia.

În timpul unei emisiuni sportive de la postul ITV în care a mai fost prezent și suedezul Henrik Larsson, fostul jucător de la Manchester United a aplaudat-o pe Eniola Aluko, jucătoare la echipa feminină a clubului Chelsea Londra.

Patrice Evra a fost suspendat 7 luni după ce a lovit un suporter

Eniola Aluko a vorbit despre ofensiva naționalei din Costa Rica, analizând șansele contra Serbiei, iar Patrice Evra a fost impresionat. Wow, este foarte bine”, a declarat Evra, apaludând-o pe Eniola, vizibil surprins de cunoștințele ei.

Reacțiile negative la adresa jucătorului francez nu au întârziat, iar mai mulți telespectatori au cerut ca Evra să nu mai apară la postul de televiziune, informează The Sun. ”De ce este Evra surprins că Eni, care a jucat peste 100 de meciuri în națională înțelege fotbalul și s-a informat înainte de emisiune?”, ”Evra este surprins și chiar o aplaudă pe Eni. Oribil. Ce aroganță”, ”Evra este arogant și misogin. O aplaudă sarcastic pe Eni pentru că este o fată care știe fotbal”, ”Nu-i de mirare că femeile simt nevoie să se lupte când vorbesc despre fotbal, având în vedere că sunt privite de sus în asemenea manieră”, ”Evra e atât de misogin. Este șocat când un fotbalist profesionist știe despre ce vorbește?!”, sunt câteva dintre mesajele scrise pe Twitter de telespectatori.

Patrice Evra e în centrul unui nou scandal, după ce a aplaudat ironic o jucătoare de la echipa feminină a clubului Chelsea Londra
Patrice Evra e în centrul unui nou scandal, după ce a aplaudat ironic o jucătoare de la echipa feminină a clubului Chelsea Londra

Fostul internațional francez Patrice Evra a fost suspendat 7 luni din toate competițiile, după ce a lovit cu piciorul un suporter înaintea partidei din Europa League a echipei sale, Olympique Marseille, cu portughezii de la Vitoria Guimaraes.

Serbia, adversara României în Liga Naţiunilor, a învins, duminică, la Samara, reprezentativa din Costa Rica, cu scorul de 1-0 (0-0), în prima etapă a Grupei E a Campionatului Mondial.