Sporturi

Patricia Ţig a devenit mamă la doar 24 de ani! Cum a apărut tenismena pe teren

08.03.2019 | 17:00
Patricia Ţig a devenit mamă la doar 24 de ani

Patricia Ţig a devenit mamă la doar 24 de ani. Dispărută de ceva timp din circuitul feminin de tenis, Patricia Ţig a avut o apariţie surprinzătoare de 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, atunci când a decis să scoată la iveală faptul că a devenit mămică. Chiar dacă acum responsabilităţile au crecut în mod considerabil, Patricia nu renunţă la prima iubire, tenisul, pe al cărui teren s-a întors chiar de ziua ei.

Patricia Ţig a decis să-şi întemeieze o familie şi a devenit de curând mămică

Anunţul a fost făcut în mod subtil, pe contul personal de Instagram al Alexandrei Dulgheru, care a făcut o fotografie de la antrenament alături de Elena Bogdan, Patricia Ţig şi copilaşul acesteia. În ultimul an şi jumătate, Patricia Ţig nu a mai dat niciun semn de viaţă în circuitul feminin de tenis şi nu s-a mai înscris la nicio competiţie, zvonurile la acea vreme indicând o accidentare care necesită mai mult timp de recuperare.

Totuşi, s-a dovedit că acesta nu a fost cazul, iar Patricia a rămas însărcinată şi a profitat de “necazul” problemelor fizice pentru a-şi întemeia o familie. Patricia a ţinut foarte bine la discreţie şi nu a lăsat vreo clipă să se înţeleagă că ar aştepta un copil, însă colega de breaslă, Alexandra, a dat-o de gol.

Patricia Ţig, alături de copilul ei

Patricia Ţig, la fel ca Andreea Mitu

Patricia nu a mai evoluat în circuit din luna septembrie a anului 2017 şi a pierdut toate punctele din clasamentul WTA. În 2017 a atins un maxim al carierei, până pe locul 83 WTA. Totuşi, în 2016 a surprins pe toată lumea pe zgura de la Madrid, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală ale turneului patronat de Ion Ţiriac.

Dacă ne luăm după ipostaza din fotografia publicată de Alexandra Dulgheru, Patricia pare să aibă gânduri de revenire în circuit, exact aşa cum a făcut Andreea Mitu, care a dat naştere unui băieţel pe nume Adam şi s-a întors la racheta de tenis şi pune accent pe cariera de dublu.

Tags: