Sporturi

Patricia Țig, scandal la meciul cu Anastasia Potapova! Ce gest neaşteptat a făcut la final. VIDEO

26.07.2019 | 20:07
Patricia Tig scandal la meciul cu Anastasia Potapova Ce gest neasteptat a facut la final VIDEO

Jucătoarea de tenis Patricia Țig a făcut scandal la meciul cu Anastasia Potapova din sferturile de finală ale turnelui de la Jurmala din Letonia. Finalista surpriză de la BRD Bucharest Open 2019 a fost nemulțumită de o decizie luată de arbitri, s-a enervat și din acel moment nu a mai câștigat niciun punct.

Patricia Țig a făcut scandal la meciul cu Anastasia Potapova

În setul decisiv al meciului cu Anastasia Potapova, la scorul de 4-5 și 0-15, Patricia Țig a atacat o minge la fileu, a făcut un voleu lung, dar arbitrii au strigat aut, iar românca a început să facă scandal. Arbitrul de scaun a mers și a verificat urma, dar a considerat că punctul îi revine rusoaicei. Țig a rămas stană de piatră lângă fileu, după care a mers și a discutat în contradictoriu cu arbitrul. Momentul a fost unul decisiv, deoarece de atunci românca nu a mai reușit să facă niciun punct și a pierdut detul decisiv cu 6-4.

La finalul întâlnirii, după ce a felicitat-o pe Anastasia Potapova pentru calificarea în semifinalele turneului de la Jurmala, Patricia Țig a mers și s-a uitat îndeaproape la urma acelei mingi. Ea a continuat să considere că punctul trebuia să-i revină și și-a luat telefonul mobil și a făcut poză urmei unde a căzut mingea. Însă, nimic nu mai poate fi schimbat, iar Țig părăsește competiția în faza sferturilor de finală. VIDEO CU MOMENTUL POATE FI VĂZUT AICI.

Patricia Țig în timpul meciului cu Anastasia Potapova din sferturile de finală de la Jurmala

Patricia Țig, aprecieri după finala de la BRD Bucharest Open

Patricia Țig, locul 264 WTA, a pierdut meciul cu Anastasia Potapova, locul 64 WTA și cap de serie numărul 6, scor 4-6, 6-0, 4-6, după două ore și 12 minute. Pentru că a ajuns până în sferturile de finală ale turneului de la Jurmala, românca va încasa un cec în valoare de 4.900 de euro şi cu 60 de puncte WTA.

Săptămâna trecută, Patricia Țig a ajuns până în finala turneului BRD Bucharest Open 2019 și a urcat în clasamentul WTA peste 9.700 de locuri. Românca a prins imediat la publicul din Capitală care a încurajat-o pe întreaga durată a competiției. FANATIK a fost la Arenele BNR și a remarcat conexiunea legată între jucătoare și spectatori și v-a prezentat 5 motive pentru care Țig a fost extrem de apreciată deși dispăruse de mai mult timp din circuit.