Sporturi

Patricia Țig e în semifinale la Hua Hin! I-a dedicat victoria antrenorului Răzvan Sabău, cel care îi va deveni soț. VIDEO

14.02.2020 | 17:35
Patricia Tig e in semifinale la Hua Hin Ia dedicat victoria antrenorului Razvan Sabau cel care ii va deveni sot VIDEO
Patricia Țig, în semifinale la Hua Hin
ADVERTISEMENT

Patricia Țig continuă parcursul excelent de la Hua Hin (Thailanda) și s-a calificat în semifinale după 2-0 cu favorita nr. 4 a turneului, chinezoaica Saisai Zheng. Românca i-a dedicat victoria antrenorului ei soț, Răzvan Sabău, cel care îi va fi și soț.

Patricția Țig s-a calificat în semifinale la Hua Hin

Pentru Țig, semifinala de la Hua Hin este prima a anului și a treia de la revenirea în tenis, după ce a născut, anunță treizecizero.ro. În urma victoriei obținute în fața lui Zheng, Patricia Țig va urca în top 100 WTA începând de luni, 17 februarie.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Țig va urca pe locul 84, extrem de aproape de recordul obținut în 2017, când românca a atins locul 83 (cea mai înaltă treaptă a carierei).

În semifinală, Patricia Țig o va întâlni pe Magda Linette (42 WTA), din Polonia. În cealaltă semifinală se vor întâlni Nao Hibino (84 WTA) și Leonie Kung, elvețianca de 19 ani care a surprins pe toată lumea cu evoluțiile ei.

ADVERTISEMENT

De menționat că favorita nr. 1 a turneului, Elina Svitolina (4 WTA), a fost eliminată de Nao Hibino, scor 0-2 (4-6, 2-6), semn că turneele din Asia nu sunt o prioritate pentru marile jucătoare de tenis ale lumii.

Patricia Țig a dedicat victoria antrenorului și soțului ei, Răzvan Sabău

Vizibil emoționată de victorie, Patricia Țig i-a dedicat succesul antrenorului ei, cel care ar urma să o ia de nevastă în viitorul apropiat, Răzvan Sabău.

ADVERTISEMENT

„Am făcut un meci foarte bun, a fost o zi dificilă, a bătut vântul puternic. Sunt fericită! Nu aveam așteptări la nimic anume, am încercat să mă acomodez aici cât mai repede. Nu mă gândesc la rezultate, mă concentrez la fiecare punct în parte!

Meciul acesta e pentru Răzvan, el știe deja asta, cel care îmi va fi curând și soț. E cel mai bun cadou pe care l-aș putea să-l ofer, își dorește foarte mult să-mi îmbunătățesc jocul. Iar pentru Sofia, fiica mea, se știe. În fiecare zi e o Valentine‘s Day pentru ea!, a declarat Țig la finalul partidei, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Patricia Țig, despre Răzvan Sabău, de Valentine’s Day

Patricia Țig: “Meciul acesta este pentru Răzvan, cel care îmi va fi curând și soț. Iar Sofia, pentru ea e Valentine’s Day în fiecare zi!” ?Toate declarațiile: bit.ly/2HmgJcTVideo via Thailand Open

Gepostet von treizecizero.ro am Freitag, 14. Februar 2020

În 2018, Patricia Țig și-a întrerupt cariera din cauza unor probleme la spate. În decembrie 2019, Patricia a născut-o pe Sofia, fetița ei din relația cu Răzvan Sabău.

  • 708.308 dolari a câștigat Patricia Țig în cariera ei, din premiile puse în joc
ADVERTISEMENT