Sporturi

VIDEO. Patricia Ţig, eliminată! Românca a chinuit-o pe Stosur!

3-5, 4-5, 4-6! Stosur cîştigă după ce Ţig a avut 3 mingi de break la 4-5: 0-40! Iar Stosur joacă azi în semifinale contra Simonei Halep...
05.05.2016 | 23:59
VIDEO Patricia Tig eliminata Romanca a chinuito pe Stosur
ADVERTISEMENT

3-5, 4-5, 4-6! Stosur cîştigă după ce Ţig a avut 3 mingi de break la 4-5: 0-40! Iar Stosur joacă azi în semifinale contra Simonei Halep

3-4! Australianca face iar break

A început setul 2, Pati serveşte prima! 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3!

3-6! SET STOSUR!

3-5! Australianca face primul break al meciului!

0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 3-4! Ambele jucătoare îşi cîştigă serviciile

Începe meciul!

PATRICIA TIG-SAM STOSUR LIVE VIDEO SFERTURI MADRID. UPDATE, 5 mai, ora 22:20. Stă să înceapă meciul româncei! Nadal a învins în 2 seturi, iar peste cîteva minute începe jocul Patriciei Ţig! Hai, Pati! Pentru o semifinală românească, împotriva Simonei Halep! 

ADVERTISEMENT

PATRICIA TIG-SAM STOSUR LIVE VIDEO SFERTURI MADRID. UPDATE, 5 mai, ora 22:00. Ţig joacă pe arena principală după meciul Nadal-Querrey, aflat în setul secund. Primul a fost cîştigat de Rafa cu 6-4!

PATRICIA TIG-SAM STOSUR LIVE VIDEO SFERTURI MADRID. UPDATE, 5 mai, ora 17:02. Simona Halep s-a calificat în semifinale şi va juca împotriva cîştigătoarei din duelul Patricia Ţig – Samantha Stosur. Partida va avea loc în jurul orei 22:30.

ADVERTISEMENT

******************************************

PATRICIA TIG-SAM STOSUR LIVE VIDEO SFERTURI MADRID. UPDATE, ora 01:00. Magnific! Patricia Ţig o învinge pe Madison Keys în două seturi cu scorul de 6-3, 6-4 şi se califică în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Avem 4 românce în ultimele 8. Patricia Ţig, Sorana Cîrstea, Simona Halep şi Irina Begu sînt calificate în sfeturile de finală.

PATRICIA TIG-SAM STOSUR LIVE VIDEO SFERTURI MADRID. Patricia Ţig va evolua pentru un loc în semifinale, joi, de la ora 22:30 împotriva Samanthei Stosur din Australia. În cazul în care va trece de australiancă, Ţig va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Begu şi Halep.

ADVERTISEMENT

*************************************************

PATRICIA TIG-SAM STOSUR LIVE VIDEO SFERTURI MADRID. A început meciul dintre Patricia Ţig şi Madison Keys

UPDATE; ora 23:28 / Organizatorii anunţă ora 23:35 pentru startul meciului Ţig-Keys

UPDATE, ora 22:43 / În cîteva minute începe meciul dintre Patricia Ţig şi Madison Keys. Românca luptă pentru un loc în sferturile de finală, acolo unde s-au calificat Sorana Cîrstea, Simona Halep şi Irina Begu.

ADVERTISEMENT

*****************************

PATRICIA TIG-SAM STOSUR LIVE VIDEO SFERTURI MADRID. Patricia Ţig are deja 4 victorii la rînd la WTA Madrid. Românca a început de jos, din primul tur al calificărilor. În ciuda faptului că nu a fost favorită, a trecut pe rînd de Nicole Gibbs şi Maria Sakkari pentru a accede pe tabloul principal.

PATRICIA TIG-SAM STOSUR LIVE VIDEO SFERTURI MADRID. Patricia nu s-a oprit aici şi a învins-o în primul tur pe Daria Kasatkina, 6-3, 4-6, 6-2. În turul doi al turneului, Ţig a mai făcut o victimă, a învins-o pe Sloane Stephens în două seturi, 6-2, 6-3. Americanca a fost cap de serie 16 în turneul madrilen.

PATRICIA TIG-SAM STOSUR LIVE VIDEO SFERTURI MADRID. În optimi, românca va evolua miercuri, în jurul orei 22:30 împotriva lui Madison Keys. De notat e faptul că Patricia Ţig se află pentru prima dată pe un tablou principal într-un turneu de o asemenea anvergură.

 

 

 

ADVERTISEMENT