Fotbal intern

Patrick Borcea a dat Dinamo pe… box! Când va susține primul meci! Foto

30.07.2018 | 16:27
Patrick Borcea a dat Dinamo pe... box! A slăbit și dorește foarte tare să-și impresioneze părinții cu noua sa pasiune pentru sporturile de contact

Patrick Borcea a dat Dinamo pe… box! Tatăl său celebru, Cristi Borcea a ieșit din închisoare la începutul lui iulie și toată suflarea dinamovistă aștepta cu sufletul la… „bot” revenirea sa în conducerea clubului pentru salvarea echipei din „sărăcia” impusă de Ionuț Negoiță. Reîntoarcerea „câinelui rărăcitor” se lasă, însă, așteptată, deocamdată Cristi Borcea preferând să-și pună în ordine viața familială. Și are cu ce se ocupa pentru că Patrick, băiatul său cel mare (21 de ani), i-a surprins pe toți cei apropiați cu noua sa pasiune și hotărârea pe care a luat-o. Da, Patrick Borcea urcă în ring! Da, Patrick Borcea a dat Dinamo pe box!

După ce a slăbit spectaculos – nu mai puțin de 40 de kilograme! –  ca urmare a unei operații de micșorare a stomacului, Patrick s-a apucat „la greu” de sport. Nu de fotbal, cum, poate, s-ar fi așteptat cei mai mulți știind pasiunea sa pentru „sportul-rege” și… Dinamo! Nu, nu orice fel de sport, ci unul foarte pretențios. Și… dureros! Este vorba de box, în tainele căruia îl ghidează unul dintre cei mai valoroși boxeri profesioniști români, Cezar Juratoni, supranumit și „antrenorul vedetelor”. Care, spre exemplu, îl pregătește și pe Bogdan Stelea, fostul portar al Generației de Aur fiind un „produs” al clubului Dinamo, unde s-a lansat și s-a consacrat în fotbalul mare.

Patrick Borcea a dat Dinamo pe… box! Când va susține primul meci!

Patrick Borcea a fost filmat în sală în timpul unei reprize de „palmare” cu Cezar Juratoni și filmulețul a ajuns, cum altfel?, pe site-urile de socializare, românii fiind mari consumatori de orice știre sau imagine cu persoane cunosute din orice domeniu. Iar în filmulețul respectiv se poate observa că, în ciuda trecutului său supraponderal și cu toate că nu a fost sportiv de performanță Patrick Borcea demonstrează reale calități!

FANATIK.RO a aflat că este aproape de debutul în ring într-un meci oficial. Pentru asta nu refuză niciodată sparringurile mai dure și, din ce spun apropiații săi, se descurcă peste așteptări. Iar primul său meci va avea loc în această toamnă! Pentru care se pergătește  intens, după cum se poate vedea în capturile pe care vi le oferă FANATIK.RO  în GALERIA FOTO, dintr-un filmuleț pe care l-a postat chiar Patrick pe un cont de socializare.

Patrick Borcea a dat Dinamo pe... box! Iată cât de serios se antrenează pentru debutul în ring, care va avea loc în toamnă
Patrick Borcea a dat Dinamo pe… box! Iată cât de serios se antrenează pentru debutul în ring!

Așa că atât tata Cristi Borcea, cât mai ales mama, Mihaela Borcea, prima sa soție, au de ce să-și facă gânduri. Și nu roș-albastre, ci… negre! Patrick este un tip foarte ambițios și când își pune ceva în gând nu există pentru el „nu se poate”, după cum spune chiar mama sa. Așa că nu mai este mult până la debutul său, nu la conducerea lui Dinamo, ci în ring!

Până atunci, pe lângă antrenamentele cu Cezar Juratoni, Patrick Borcea i-a deschis un pub în zona ștrandului Crângași, care are ca tematică sportul și muzica. Pe pereți, pe lângă televizoarele cu diagonală foarte mare, odihnesc tablouri cu mari sportivi ai României, ca Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Simona Halep sau Adrian Mutu, „însoțiți” superstarul argentinian Lionel Messi.

Suporterii lui Dinamo mai au de așteptat…

Cât despre implicarea familiei Borcea la Dinamo, tată și/sau fiu, suporterii „câinilor” mai au de așteptat. Ultimele vești au venit de la Giani Kiriță care a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO „Poate că ar fi o soluţie să fie implicat şi fiul lui Cristi Borcea în fruntea clubului Dinamo. Ştiu că Patrick iubeşte foarte mult această echipă, dar Cristi nu cred că o să vină în perioada următoare la Dinamo. Sufletul său ar vrea să ajute imediat Dinamo, dar fizic, momentan cel puțin, nu poate să o facă. Cristi are nevoie de o pauză. Trebuie să se refacă din toate punctele de vedere”.

„Idolul copilăriei mele era Claudiu Niculescu. Datorită lui am început să iubesc Dinamo și, mai mult, datorită lui am vrut să fac și eu fotbal într-o perioadă. Cea mai mare bucurie posibilă am simțit-o când am bătut Steaua cu 1-0 în Ștefan cel Mare, în 2006, când a marcat Dennis Șerban acel gol fabulos în prelungiri” – Patrick Borcea

„A fost un șoc s-o văd pe Dinamo în play-out campionatul trecut! Eu visez ca Dinamo să se bată cât mai curând la titlu. Toți fanii adevărați mai visăm încă la Champions League, în ciuda tuturor care fac glume pe tema asta” – Patrick Borcea

„Patrick este foarte ambițios, este un mic afacerist în devenire, se consultă când are o problemă cu tatăl lui, cu mine, este cuminte, dar, repet, foarte ambițios, când își pune ceva în gând nu există pentru el «nu se poate»” – Mihaela Borcea, mama lui Patrick

12.000 de euro a costat operația de micșorare a stomacului care i-a „permis” lui Patrick Borcea să slăbească spectaculos nu mai puțin de 40 de kilograme în câteva luni și să se apuce de box!