Life

Patrick Borcea, pus la punct de tatăl său după ce a luat-o la mișto pe Rebecca Prodan. Glumițele nesărate l-au costat pe fiul lui Borcea

Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea, a fost pus la punct de tatăl său, după ce a râs de Anamaria Prodan și a dat de înțeles că nu are cei 7 ani de acasă.
29.09.2022 | 16:31
Patrick Borcea pus la punct de tatal sau dupa ce a luato la misto pe Rebecca Prodan Glumitele nesarate lau costat pe fiul lui Borcea
Anamaria Prodan, luată la ”mișto” prin oraș de fiul lui Cristi Borcea. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și familia ei trec prin clipe de coșmar, după bătaia din plină stradă, din fața casei din Snagov, unde impresara și Laurențiu Reghecampf au locuit alături de fiicele ei din prima căstorie, dar și de fiul lor, Bebe.

Rebecca, fiica Anei Prodan, luată la mișto de Patrick, băiatul cel mare al lui Borcea

Celebra impresară – mamă a două fete, Sarah și Rebecca, din primul mariaj cu fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, și a unui băiat, Bebeto, rezultat din căsătoria cu Laurențiu Reghecampf – a fost pusă, recent, într-o altă situație neplăcută.

ADVERTISEMENT

Una dintre fiicele ei, Rebecca, în vârstă de 22 de ani, a fost martora unui episod nu tocmai plăcut. La o ieșire în oraș cu prietenii, tânăra a dat nas în nas cu fiul lui Cristi Borcea, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București. Conform informațiilor obținute de FANATIK, Patrick Borcea, primul născut al lui Borcea, a luat-o la mișto pe fiica Anamariei Prodan, pe care a întrebat-o ce mai face celebra ei mamă.

Până aici nimic ieșit din comun, doar că glumițele au mers mai departe, iar Patrick Borcea a continuat ”interogatoriului”, transformând toată ieșirea într-un spectacol de povestit acasă. Subiectul de glumă al băiatului de bani gata au fost hainele și accesoriile Anei Prodan, despre care fiul lui Borcea a afirmat că ar fi “fake-uri” cumpărate din bazar, din China.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a luat foc când a aflat că este subiect de ”glumițe”

Studentă la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design, Rebecca Prodan Dumitrescu l-ar fi ignorat pe primul moștenitor al lui Cristi Borcea, însă, pusă într-o situație stânjenitoare și rănită în orgoliu, fiica Anamariei a mers acasă și i-a relatat mamei toate detaliile întâmplării.

Celebra impresară, aprigă la mânie, dar și o leoaică atunci când vine vorba de bunăstarea copiilor ei, a luat foc. A pus mâna pe telefon și l-a sunat pe omul de afaceri Cristi Borcea, căruia i-ar fi atras atenția cu privire la comportamentul deviant al lui Patrick.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea și-a pus fiul la punct după derapajul din oraș

Tot ”deranjul” care a început în oraș s-a mutat din casa Anamariei Prodan, în reședința familiei Borcea. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Patrick a fost pus la punct de tatăl său după ce și-a permis să facă glume nesărate cu fiica impresarei. Milionarul i-a reamintit fiului său de cei 7 ani de acasă și i-ar fi cerut să evite să se implice în scandaluri.

Nu este prima dată când comportamentul lui Patrick Borcea atrage atenția. Deși conduce mașini de lux și frecventează localuri exclusiviste, fiul lui Cristi Borcea nu a reușit până în 2021 să obțină diploma de BAC și a fost surprins de paparazzi, de-a lungul timpului, încălcând regulile de circulație în trafic.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Rebecca Prodan

Fiica Anamariei Prodan are 23 de ani și a intrat cu bursă la Parson University din New York. Ulterior s-a transferat în Italia. De asemenea, este cunoscută ca model internațional pentru Dolce & Gabbana. A defilat în nenumătare rânduri pentru cele mai mari case de modă din lume.

În ultima perioadă, bruneta a stat mai mult acasă pentru a-și susține familia. Anamaria Prodan a afirmat în nenumărate rânduri că familia este totul pentru ea și doar pe copiii ei se poate baza în orice situație.

Vă reamintim că vineri, 23 septembrie, a avut loc un incident fără precedent între soții Reghecampf. Celebra impresară și fostul antrenor de la Universitatea Craiova s-au bătut în plină stradă.

Anamaria Prodan a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu și-a văzut niciodată soțul pierzându-și controlul.

”Nu l-am văzut în viața mea în situația în care este acum. I-am și spus: `cum poți să apari așa în fața copilului, în fața noastră.?Cum poți să faci nenorocirile pe care le faci?!` Am înregistrat tot din prima clipă, până în ultima. Cunoscându-l că-i beat, eu știam ce urmează. Finul meu era în mașină, abia mă adusese.

Când a văzut că s-a repezit la mine și a început să înjure pe stradă. A tras de mine. I-a spus și el: `băi oprește-te, oprește-te Laur`. M-a împins. Împins așa… m-a luat de cap, de gât, de ochi. Doamne! Ziceai că este turbat. Un alt om. Eu nu am putut să cred vreodată că un anturaj poate schimba un om în asemenea hal”, a spus impresara.

Anamaria Prodan și Reghe au ajuns la poliție pentru a depune plângere unul împotriva celuilalt. Ulterior, ambii soți au ajuns la INML pentru certificate medico-legale.

Scandalul dintre cei doi nu se încheie aici, cu atât mai mult cu cât sunt în plin proces de divorț și se judecă, de asemenea, în mai multe dosare, cu diverse capete de acuzare.

ADVERTISEMENT