ADVERTISEMENT
Fotbal international

Patrick Cutrone, fotbalistul Fiorentinei, dezvăluiri despre perioada în care a fost infectat cu COVID 19. “M-am simţit uşurat când am scăpat de coşmar”

Autor: Sorin Dumitrescu | 22.04.2020 | 14:43
Patrick Cutrone, fotbalistul Fiorentinei, dezvăluiri despre perioada în care a fost infectat cu COVID 19.
Patrick Cutrone, fotbalistul lui Wolverhampton, dezvăluiri despre perioada în care a fost infectat cu COVID 19. "M-am simţit uşurat când am scăpat de coşmar". Foto: Fiorentina.it

Coronavirusul nu face diferenţe între bogaţi şi săraci, între sportivi şi oameni obişnuiţi, între artişti şi oameni politici. Pandemia ne pune pe toţi în mod egal în faţa aceluaişi pericol şi virusul poate fi la fel de fatal.

ADVERTISEMENT

Patrick Cutrone a luat virusul în martie

Sunt destul de multe cazurile cu sportivi care au fost infectaţi cu COVID 19, inclusiv în rândul fotbaliştilor. Unul dintre aceştia este şi italianul Patrick Cutrone, atacantul formaţiei Wolverhampton, împrumutat la Fiorentina.

Acesta s-a pricopsit cu periculosul virus în martie, dar acum este bine şi fericit că a ieşit fără probleme din această încercare.

ADVERTISEMENT

Încântat că l-au căutat colegii de la Wolves

”M-au căutat mulți coechipieri de la Wolverhampton, erau preocupați de starea mea de sănătate și am apreciat asta. La începutul lui martie am avut simptome, temperatură foarte mare și mă durea în gât. Apoi am făcut testul și am realizat că am coronavirus.

Am fost terifiat la inceput. E un virus periculos, pe care nu îl cunosc mulți oameni, așadar am fost îngrijorat pentru mine, familia mea și pentru coechipierii mei.

ADVERTISEMENT

Este produsul lui AC Milan

După primele zile, situația a început să se îmbunătățească, iar la final, când mi-au spus că rezultatul este negativ, m-am simțit ușurat că am scăpat de coșmarul acesta”.

Patrick Cutrone, produsul lui AC Milan, s-a transferat în Premier League vara trecută pentru 16 milioane de euro, semnând un contract pe patru ani. Însă nu a fost folosit decât în 12 meciuri, marcând două goluri.

ADVERTISEMENT

Timp de un an şi jumătate va juca la Florenţa

În ianuarie 2020 Fiorentina a obţinut împrumutul său pentru o perioadă de un an şi jumătate, iar infecţia cu coronavirus a făcut-o în Italia, Fiorentina fiind una dintre echipele cu mai mulţi jucători pozitivi.

În afara lui Cutrone au mai fost depistaţi având COVID 19 slovenul Duşan Vlahovic şi argentinianul German Pezzella precum şi fizioterapeutul Stefano Dainelli.

ADVERTISEMENT

Preşedinţii de cluburi au votat unanim reluarea campionatului

În Italia marţi toţi preşedinţii cluburilor din Serie A au votat în favoarea reluării sezonului competiţional, cu cele 12 etape rămase, dar rămâne de văzut când se va primi acceptul ministrului sănătăţii, Roberto Speranza.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!