Life

De ce s-a convertit la budism Patrick Duffy, alias Bobby din “Dallas”: “Am vrut să mă culc cu femeia care mi-a devenit soție”

Patrick Duffy s-a văzut nevoit să sacrifice multe pentru Carlyn Rosser, femeia cu care a avut o căsnicie de durată. Actorul mărturisește că s-a convertit la budism, pentru femeia pe care o iubea.
17.11.2021 | 13:05
De ce sa convertit la budism Patrick Duffy alias Bobby din Dallas Am vrut sa ma culc cu femeia care mia devenit sotie
ADVERTISEMENT

Patrick Duffy este unul dintre cei mai cunoscuți actori de peste ocean, datorită rolului impecabil pe care l-a avut în serialul-fenomen „Dallas”. Actorul a ales să se convertească la budism, datorită fostei sale soții, însă scopul inițial a fost unul neașteptat.

Primul contact major pe care Patrick Duffy l-a avut cu publicul a fost în urma filmului „Man From Atlantis”. Acesta a reușit foarte repede să câștige admirația publicului, iar, în momentul în care a primit celebrul rol din „Dallas”, audiența a crescut instant. Printre vedetele cu care actorul a colaborat în acea perioadă se numără și Linda Gray, Steve Kanaly, Charlene Tilton, Larry Hagman şi Victoria Principal.

ADVERTISEMENT

Patrick Duffy, alias Bobby din Dallas, s-a convertit la budism pentru a face dragoste cu soție

Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu câțiva ani, Patrick Duffy susține că filmul „Man From Atlantis” a fost ca o rampă de lansare pentru cariera sa. Actorul se bucură că a avut ocazia să lucreze alături de producători foarte buni, dar nu regretă deciziile pe care le-a luat ulterior.

În momentul în care a cunoscut-o pe Carlyn Rosser, Patrick nu se bucura de un succes atât de mare. Pe atunci avea rolul de povestitor pentru copiii de la o școală din oraș. În timpul unei excursii, actorul a cunoscut-o pe Carlyn, de care s-a îndrăgostit imediat.

ADVERTISEMENT

Cum și-a cunoscut prima soție?

Pe atunci, însă, Carlyn era deja căsătorită cu un alt bărbat de mai bine de 10 ani. Totuși, dragostea dintre ea și Patrick a fost atât de puternică, încât a luat decizia de a divorța de soțul ei și de a-i spune acestuia că s-a îndrăgostit de un alt bărbat.

A avut cea mai grea slujbă. A trebuit să-i spună soțului ei. Și au fost căsătoriți fericiți. Nu a fost, știți, o relație proastă. Era un om bun și este un om bun. A fost trădat de ea și a fost amiabil în sensul că a lăsat-o să plece, dar a fost rănit. Îmi frânge inima să mă gândesc la asta. Nu îmi frânge inima suficient încât să cred că aș face ceva diferit.“, a declarat Patrick Duffy.

ADVERTISEMENT

Ce sacrificii a făcut Patrick Duffy pentru fosta soție

Deși serialul „Dallas” avea un foarte mare succes, Patrick a ales să părăsească producția după 7 ani. Realul motiv pentru care acesta a luat decizia finală a fost chiar soția sa, Carlyn Rosser.

Actorul povestește că, într-o seară, petrecea timpul alături de soția și de cei doi copii ai săi. Își făcuseră un obicei de a se uita mereu la „Dallas” când stăteau împreună. La un moment dat, Patrick avea de jucat o scenă de dragoste cu una din colegele sale de pe platou. În acel moment, ochii soției sale s-au umplut instant de lacrimi.

ADVERTISEMENT

I-am spus: ‘Dragă, ce se întâmplă? M-ai mai văzut făcând aceste scene cu Victoria’. Și ea a spus: ‘Tocmai am văzut o privire pe fața ta pe care credeam că o ai doar cu mine’. Mi-a frânt inima. Probabil că mă gândeam: ‘Ce e la prânz?’”, a povestit actorul.

Relația dintre Patrick și Carlyn a fost una cu adevărat minunată. Bărbatul susține că și-a iubit foarte mult soția și pentru ea a renunțat la religia de care aparținea pentru a se converti la budism. Totuși, acesta povestește că, inițial, și-a dorit să facă asta pentru a putea avea parte de momente intime cu Carlyn.

M-am convertit doar pentru că am vrut să mă culc cu femeia care mi-a devenit soție. Și acum o fac, pentru că este o parte a vieții mele.“, a susținut Patrick.

Acum, însă, îi este recunoscător fostei sale soții pentru toate lucrurile pe care i le-a oferit de-a lungul timpului și pentru toate cunoștințele pe care le-a dobândit odată cu convertirea la budism.

Patrick Duffy
Patrick Duffy pe 22 Octombrie 2019 în Westwood, California la petrecerea “It’s A Wonderful Lifetime”. Foto: Hepta

Și-a refăcut viața la 4 ani de la moartea soției

Chiar dacă și-a iubit foarte mult soția, Patrick a reușit în acest moment să își refacă viața alături de o altă femeie. Carlyn s-a stins din viață în 2017, la vârsta de 77 de ani, din cauza cancerului. Atât soțul, cât și copiii săi au fost devastați de teribila veste. La 6 luni de la moartea soției sale, bărbatul a postat pe contul său de Twitter un mesaj în care își exprima în mod public durerea.

În această zi, acum 6 luni, inima mi s-a oprit, dar trăiesc aşa cum îşi doreşte ea. Vom fi împreună pentru totdeauna. Mulţumesc pentru dragoste”, a scris acesta.

După 4 ani, la îndemnul celor doi copii ai săi, Patrick a reușit să își refacă viața alături de o femeie pe care el o consideră specială. Linda Purl este numele celei care i-a furat inima actorului. Aceasta este o actriță pe care bărbatul o cunoaște de foarte mulți ani și cu care a legat o relație de prietenie minunată.

ADVERTISEMENT