Life

Patrick, fiul Geaninei Ilieș, vrea să studieze în străinătate. În ce țară visează să facă facultatea

Patrick, băiatul Geaninei Ilieș, își dorește să învețe peste hotare. Care este națiunea pe care o ia în calcul pentru studiile superioare.
02.07.2024 | 15:30
Patrick fiul Geaninei Ilies vrea sa studieze in strainatate In ce tara viseaza sa faca facultatea
Patrick, băiatul Geaninei Ilieș, își dorește să învețe peste hotare. Care este națiunea pe care o ia în calcul pentru studiile superioare. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Patrick, fiul Geaninei Ilieș, vrea să studieze în străinătate. În ce țară visează să facă facultatea. Renumita prezentatoare de la Antena Stars are numai cuvinte de laudă pentru copilul pe care l-a crescut singură până la această vârstă.

Patrick, băiatul Geaninei Ilieș, își dorește să învețe peste hotare. Care este națiunea pe care o ia în calcul pentru studiile superioare

Patrick, băiatul Geaninei Ilieș, își dorește să învețe peste hotare. Care este națiunea pe care o ia în calcul pentru studiile superioare, dar și care este drumul pe care vrea să-l urmeze mai departe. În curând, fiul vedetei va face 18 ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă recunoaște că timpul a trecut extrem de repede și că în curând trebuie să-și lase copilul să plece de acasă. Este extrem de deschisă și nu este supărată deloc că fiul său mai are puțin până când își va lua zborul.

„Patrick se concentrează acum mai mult pe şcoală şi pe examene. Își doreşte şi, totodată, se pregăteşte pentru admiterea la facultate cu profil business management, mai exact în Spania, Esade.

ADVERTISEMENT

Nu e uşor, este foarte mult de studiat, pe lângă toate lucrurile pe care le face în prezent pentru liceu, însă încerc să-i fiu aproape. Suntem o echipă! Am mare încredere în el. Este un copil bun, iar din partea mea nu vreau să existe nicio presiune.

El ştie cel mai bine ce i se potrivește. Cred că aceea va fi cea mai mare provocare pentru mine, ca mamă: să învăț să trăiesc fără prezența lui constantă în casă”, a mărturisit Geanina Ilieș pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Geanina Ilieș, despre schimbările prin care trece fiul său

Geanina Ilieș a discutat deschis despre schimbările prin care trece fiul său, care este un adolescent normal. Moderatoarea susține că băiatul face față cu brio transformărilor hormonale, pubertăţii și presiunilor sociale.

Adolescentul are o relație extraordinar de bună cu mama sa, cu școala și cu colegii. Prezentatoarea de la Antena Stars susține că băiatul este o persoană discretă, precizând că nu dorește să spună dacă are sau nu o iubită.

ADVERTISEMENT

„Pentru ei, cea mai importantă sarcină este căutarea propriei identităţi. Eu am ales să-mi las ego-ul deoparte şi în relaţia noastră să primeze comunicarea. Nu e uşor, dar e frumos când vezi rezultatele”, a mai spus Geanina Ilieș, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT