Sport

Patrick Mouratoglou, mulțumit de parcursul Simonei Halep la Wimbledon: „Au fost 3 luni uimitoare. Va fi o vară interesantă”

Patrick Mouratoglou, antrenorul francez al Simonei Halep, a postat un mesaj pe pagina lui oficială de Instagram în care și-a arătat sprijinul pentru eleva sa și a tras concluziile după trei luni de colaborare.
08.07.2022 | 09:56
Patrick Mouratoglou multumit de parcursul Simonei Halep la Wimbledon Au fost 3 luni uimitoare Va fi o vara interesanta
Simona Halep a primit un cec în valoare de 700.000 de euro pentru calificarea în semifinale la Wimbledon. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de către Elena Rybakina în semifinale la Wimbledon, însă Patrick Mouratoglou a avut la final o reacție de mare antrenor.

Patrick Mouratoglou, sprijin pentru Simona Halep: „Ultimele trei luni au fost uimitoare”

Simona Halep a recunoscut superioritatea Elenei Rybakina, lucru acceptat și de Patrick Mouratoglou: „Rybakina a fost prea bună pentru noi astăzi. O înfrângere este întotdeauna foarte dezamăgitoare, mai ales când dai tot ce ai, la toate nivelurile”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Cu toate acestea, antrenorul francez consideră că perioada petrecută alături de Simona Halep a fost una fructuoasă: „Dar întotdeauna este de pus în perspectivă, iar ultimele trei luni cu Simona Halep au fost uimitoare”.

În final, Patrick Mouratoglou a făcut un anunț care a stârnit multe întrebări în rândurile fanilor Simonei: „Acum este timpul pentru odihnă, înainte de o vară interesantă. Mulțumim masiv tuturor fanilor Simonei Halep, care o susțin în zilele bune, dar și în zilele rele”.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou după înfrângerea Simonei Halep cu Rybakina

FANATIK a stat cu ochii pe Patrick Mourataglou pe durata întregului meci şi a dezvăluit cum a reacţionat francezul la finalul partidei de pe Terenul Central de la All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Patrick Mouratoglou și-a notat într-o agendă toate greșelile pe care le-a făcut Simona, iar la finalul meciului a părăsit rapid loja, după ce a bătut cuba cu toţi cei din staff.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a vrut să ajungă foarte repede în zona destinată jucătoarelor pentru a vorbi cu Simona, însă s-a întors în lojă crezând că și-a pierdut acreditarea.

Simona Halep a dezvăluit ce urmează după eliminarea de la Wimbledon: „Scopul meu acum este o vacanță”

Simona Halep a recunoscut că are nevoie de o vacanță, după două luni extrem de intense, cu foarte multe meciuri importante: „Scopul meu acum este o vacanță pentru că am muncit mult (zâmbește). Am nevoie de puțină odihnă”.

ADVERTISEMENT

Halep a vorbit și despre obiectivele și strategia sa, care vor merge în aceeași direcție ca până acum: „Obiectivul meu este la fel ca cel cu care am venit aici, doar să mă îmbunătățesc și să fac ceea ce vreau să fac pe teren: să fiu mai agresivă, să fiu creativă și să păstrez același nivel în fiecare zi. L-am păstrat, dar astăzi nu a fost suficient de bun. Nu am fost bună suficient de mult”.

Jucătoarea noastră a confirmat că va reveni pe terenul de tenis la turneul de categoria WTA 250 de la Washington, care va avea loc în perioada 1-7 august.

Simona Halep, ultima șansă la un trofeu de Grand Slam în acest an

Așadar, pentru Simona urmează aproape trei săptămâni de vacanță, după care începe pregătirea pentru sezonul de hard, care va culmina cu ultimul turneu de Grand Slam al anului: US Open, în perioada 29 august – 11 septembrie.

Sezonul de hard debutează la Washington, unde Simona a mai participat o singură dată, în 2017, când a ajuns în sferturile de finală. A fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme avute cu căldura, deși era în avantaj în fața Elenei Makarova, scor 2-6, 6-3, 1-0.

ADVERTISEMENT