Sport

Patrick Mouratoglou reacționează după ce a fost criticat că nu îi ia apărarea Simonei Halep în scandalul de dopaj

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, reacție pe Twitter după ce a fost acuzat că nu o apără pe jucătoare în urma scandalului de dopaj.
08.12.2022 | 10:15
Patrick Mouratoglou reactioneaza dupa ce a fost criticat ca nu ii ia apararea Simonei Halep in scandalul de dopaj
Simona Halep ar putea primi până la 4 ani de suspendare. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep așteaptă finalizarea anchetei și procesului după ce a fost depistată pozitiv, iar fanii sunt nemulțumiți că Mouratoglou nu s-a transformat în principalul avocat al Simonei Halep.

Patrick Mouratoglou, criticat de fanii Simonei Halep pentru pasivitatea sa: „Niciun cuvânt despre ea”

Antrenorul francez este foarte activ pe rețele sociale, însă a evitat să comenteze foarte mult public pe seama scandalului de dopaj.

ADVERTISEMENT

Acest lucru i-a fost reproșat până și de fanii Simonei Halep: „Și încă niciun cuvânt despre Simona Halep. E chiar incredibil din partea staff-ului Mouratoglou”, a fost reacția acidă a unui utilizator.

Patrick Mouratoglou a răspuns în cele din urmă la acest comentariu: „Am făcut-o în câteva rânduri”, a fost reacția seacă a antrenorului numărului zece mondial.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are parte de susținere și din partea fostului său antrenor, Darren Cahill, care a venit special în România în urmă cu o lună pentru a o susține moral pe fosta lui elevă.

Dacă nu va reuși să își demonstreze nevinovăția, Halep riscă o suspendare de patru ani, ceea ce ar înseamna practic finalul carierei.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, vacanță în Grecia, înaintea procesului pentru dopaj! Mesajul transmis de româncă

Simona Halep a petrecut de Ziua Națională a României în capitala Greciei, Atena, alături de familia fratelui său, Nicolae, și de cea mai bună prietenă: Georgiana Herda.

Numărul 10 WTA a simțit nevoia de o pauză, după o săptămână în care s-a antrenat la București.

ADVERTISEMENT

„Viața este scurtă, arta este de lungă durată…”, a scris Simona Halep pe Instagram, fascinată de ruinele de pe Acropole.

Simona Halep, susținere totală din partea familiei: „Poate să dea şi 100 de ani suspendare”

Stere Halep, tatăl Simonei, a transmis un mesaj clar după ce a fost depistată pozitiv: „Indiferent cum, şi 20 de ani să dea, noi suntem curaţi. Simona e curată 100%. Poate să dea şi 100 de ani suspendare. Noi suntem curaţi ca lacrima în faţa Domnului”, a declarat acesta, potrivit ObservatorNews.

ADVERTISEMENT