Sporturi

Patrick Mouratoglou, despre duelul dintre Simona Halep și Serena Williams: „E un pic prea periculoasă pentru noi”

19.01.2019 | 19:27
Patrick Mouratoglou despre duelul dintre Simona Halep si Serena Williams E un pic prea periculoasa pentru noi

Simona Halep a trecut de Venus Williams în turul 3 de la Australian Open, scor 6-2, 6-3, într-o oră și 20 de minute. Halep a ajuns astfel în optimile de finală, unde o va întâlni pe sora mai mică a lui Venus, Serena Williams. Antrenorul Serenei, Patrick Mouratoglou, s-a arătat încântat de jocul Simonei Halep.

Tehnicianul francez a arătat faptul că Simonei i-au priit meciurile din primele două runde, lucru ce nu au ajutat-o deloc pe fostul lider mondial: „Trebuia să fie agresivă pentru a câștiga. A avut două meciuri până acum și cred că acest lucru a fost de bun augur pentru Halep. A fost însă rău pentru Venus Williams, pentru că Simona avea nevoie de meciurile precedente pentru a se pune pe picioare”, a spus antrenorul Serenei Williams, pentru Eurosport.

Patrick Mouratoglou a prefațat și duelul Simona Halep – Serena Williams

Patrick Mouratoglou a vorbit despre „șocul” optimilor de finală de la Australian Open 2019 și s-a arătat îngrijorat pentru eleva sa, Serena Williams: „În primul rând știm că Simona este o luptătoare extraordinară, o jucătoare foarte bună. Dar felul în care închide unghiurile este extraordinar, știm și că este o jucătoare de contră foarte bună. Avem o șansă pe serviciul doi, va trebui să tăiem din raliurile lungi. S-ar putea însă ca Simona să fie un pic prea periculoasă pentru noi.”

Patrick Mouratoglou a vorbit despre duelul dintre Simona Halep și Serena Williams, din optimile Australian Open

Simona Halep a trecut până acum de Kaia Kanepi, Sofia Kenin și Venus Williams. Numărul 1 mondial a avut nevoie de set decisiv în primele două partide. Contra lui Kenin, Halep a întors meciul în decisiv, de la 2-4! În schimb, Serena le-a eliminat pe germanca Maria, Eugenie Bouchard și Yastremska. Toate victoriile Serenei au fost în minim de seturi, cu puține game-uri pierdute. Duelul dintre Simona Halep și Serena Williams se va juca duminică noaptea sau luni dimineață, în a opta zi de la Australian Open, în funcție de cum vor decide organizatorii.