Fotbal intern

Patrick Petre a fost dat afară de la Farul Constanța! A ajuns la 22 de ani și viața extrasportivă i-a creat mari probleme mijlocașului

13.12.2019 | 15:21
Patrick Petre a fost dat afara de la Farul Constanta A ajuns la 22 de ani si viata extrasportiva ia creat mari probleme mijlocasului
Patrick Petre în momentul în care a semnat cu Farul Constanța. Mijlocașul a fost dat afară de Ciprian Marica
ADVERTISEMENT

Patrick Petre a fost dat afară de la Farul Constanța, toate acestea după ce semnase în luna septembrie a anului 2019 cu formația pregătită de Ianis Zicu din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul se despărțise de Poli Iași și Ciprian Marica a decis să îi dea o șansă la echipa din Liga 2, dar viața extrasportivă i-a creat numai probleme.

Patrick Petre a fost dat afară de la Farul Constanța

Cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro, Patrick Petre a prins doar opt meciuri în tricoul celor de la Farul Constanța din septembrie până în prezent, iar principalul motiv pentru care constănțenii au decis să renunțe la serviciile sale ar fi că mijlocașul se concentrează mai mult pe viața extrasportivă decât pe ceea ce are de făcut pe teren.

ADVERTISEMENT

Anunțul că Patrick Petre nu mai este jucătorul echipei patronate de Ciprian Marica a fost făcut pe site-ul oficial al grupării care evoluează în Liga 2 în cursul zilei de vineri, 13 decembrie, după ce s-a jucat ultima etapă din 2019.

“Clubul FC Farul Constanţa şi jucătorul Patrick Petre au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulţumim lui Patrick pentru munca depusă în tricoul alb-albastru şi îi dorim multă baftă în carieră.

ADVERTISEMENT

Sosit la Constanţa la începutul acestui sezon, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a evoluat în 8 partide. Mult succes, Patrick!” , apare pe site-ul oficial al formației Farul Constanța.

Patrick Petre a fost în centrul scandalurilor

Patrick Petre a fost trecut pe linie moartă de Ianis Zicu, antrenorul celor de la Farul Constanța, după ce fiul lui Florentin Petre a fost prins într-un bar de noapte din Cosntanța, în noaptea dinspre duminică spre luni, iar antrenorul nu l-a luat în lot pentru duelul de la Pitești cu Campionii FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă are 22 de ani, Patrick Petre a fost mereu în centrul scandalurilor. În 2017, fiul lui Florentin Petre a fost convocat de Daniel Isăilă la echipa națională a României U21, dar nu a mai îmbrăcat tricoul primei reprezentative deoarece a consumat alcool în avion, alături de Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea și Vlad Olteanu.

La scurt timp a fost cedat de Dinamo București la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dar a plecat rapid de la formația din Casa Pariurilor Liga 1, după ce a fost surprins într-un cazino, în timp ce se juca la păcănele. Imaginile cu Patrick Petre jucând la păcănele au fost făcute publice de FANATIK. 

ADVERTISEMENT
  •  “Eu nu ştiu ce să-i mai fac… O să vină acasă, o să vorbesc cu el, ori îşi dă seama de calităţile pe care le are, ori se apucă de băutură şi de păcănele şi în doi-trei ani i se duce viaţa. Dar eu am încredere în el. Este un caracter tare şi nu se lasă afectat de asemenea lucruri” Florentin Petre
ADVERTISEMENT