Patrick Petre a plecat de la Sepsi! Prima reacţie a fotbalistului

Eduard Popa   
in Stiri sportive
04/04/2018, 15:41
Patrick Petre a plecat de la Sepsi! Prima reacţie a fotbalistului

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE 15:00 “Sunt accidentat la genunchi şi nu mai pot juca până la vară. Ăsta e motivul rezilierii, trebuie să fac recuperare şi durează. La vară mă întorc la Dinamo, însă până atunci am de făcut recuperarea şi nu se ştie ce se va întâmpla”, a declarat Patrick Petre pentru Gsp.ro.


Tânărul fotbalist, fiul fostului internaţional Florentin Petre, era împrumutat la gruparea din Sfântu Gheorghe de către Dinamo Bucureşti, iar înţelegerea fusese parafată până la sfârşitul acestui sezon.

Accidentat şi cu şanse minime să revină pe teren până la finalul sezonului, Patrick Petre a dezamăgit oricum la gruparea antrenată de Eugen Neagoe. Astfel, conducerea lui Sepsi a decis să-i rezilieze înţelegerea. El a jucat în actuala stagiune în 26  de partide din Liga 1, în care a marcat un singur gol şi a reuşit 3 pase decisive. 

Patrick Petre se întoarce la Dinamo

Astfel, mijlocaşul de numai 20 de ani are drum liber să se întoarcă la Dinamo, unde din vară ar putea primi minute importante pe gazon, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta echipa după sezonul pe care l-au ratat în acest an. De altfel, noul director general Ionel Dănciulescu a şi anunţat că echipa sa se va baza şi pe jucătorii împrumutaţi la alte echipe

Închide ×