Fotbal intern

Patrick Petre și-a găsit o nouă echipă! Destinaţie surpriză pentru fostul dinamovist

03.09.2019 | 17:48
Patrick Petre sia gasit o noua echipa Destinatie surpriza pentru fostul dinamovist
Patrick Petre în tricoul lui Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu

Patrick Petre, în ciuda faptului că este fiul unui mare dinamovist, Florentin Petre, nu a reușit să se impună la echipa din Șoseaua „Ștefan cel Mare” și a trebuit să-și caute împlinirea ca fotbalist la alte echipe. A jucat la Poli Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe și acum s-a transferat la o a altă echipă, cu speranța ca prin această mutare să își relanseze cariera în fotbal. Chiar dacă formația la care va juca nu este în Casa Pariurilor Liga 1, ci în Casa Pariurilor Liga 2!

Fostul dinamovist, Patrick Petre, a semnat cu Farul Constanța

Patrick Petre a semnat cu Farul Constanța și a fost prezentat oficial pe pagina de facebook a constănțenilor. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a evoluat de-a lungul carierei la Dinamo București, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Politehnica Iași. Mijlocașul a jucat și 4 meciuri pentru naționala U21 a României, pentru care nu a reușit să înscrie. În Casa Pariurilor Liga 1, Patrick a jucat 69 de meciuri, în care a reușit să marcheze de 4 ori.

Este un transfer bun pentru Farul Constanța, care se află pe locul 14 în Casa Pariurilor Liga 2, cu 5 puncte în primele 5 etape. Ultima partidă jucată de constănțeni a fost în deplasare, cu Turris Turnu Măgurele, liderul eșalonului secund, cu 5 victorii în tot atâtea partide, meci în care au fost învinși cu 2-0.

  • 22 de ani a împlinit Patrick Petre pe 9 mai
Patrick Petre a semnat cu Farul Constanța. Sursă foto: pagina oficială de Facebook, Farul Constanța
Patrick Petre a semnat cu echipa lui Ciprian Marica. Sursă foto: pagina oficială de facebook Farul Constanța

Tatăl său a fost supărat când a plecat de la Dinamo

Florentin Petre a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre decizia fiului său de a pleca de la Dinamo: „Patrick va pleca definitiv de la Dinamo. Ce bani să ceară Dinamo dacă îl dă liber? Nu îl dă nimeni afară. Are o clauză, dacă nu joacă la Dinamo în 85% din meciuri poate deveni liber. Patrick ar fi făcut faţa de cel puţin trei ani de zile, fără niciun fel de probleme. Iar în momentul actual, cu siguranţă putea să joace lejer în noua echipă a lui Dinamo. Se descurca foarte bine, ţinând cont că a avut o perioadă mai puţin bună în ultima parte a campionatului. A avut şi o problemă medicală. El încă este în recuperare”.

„Trage de el, munceşte foarte mult, cum a făcut-o în toţi aceşti ani, dar trebuie să vină cineva să îi dea încredere şi să aibă lejeritatea jocului şi a calităţii lui pe care o are şi să demonstreze asta în primul rând. Dar cel mai important pentru el era să vină un antrenor să îi spună ce are de făcut. Şi cu siguranţă Patrick va juca un fotbal de calitate”, a mai spus fostul căpitan al lui Dinamo.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Patrick Petre, conformtransfermarkt.com
  • 25 de meciuri a jucat Patrick Petre pentru Poli Iași, ultima sa echipă, în care a marcat 1 gol și a dat 4 pase decisive