Fotbal intern

D-ale Ligii I: i-a plătit biletul de avion, iar el a plecat la altă echipă!

Sepsi Sf Gheorghe a reuşit prima victorie în deplasare din acest sezon chiar pe terenul celor de CSM Poli Iaşi. La finalul meciului, Patrick Petre, fotbalistul celor de la Sepsi, şi-a reamintit de...
29.08.2017 | 21:31
Dale Ligii I ia platit biletul de avion iar el a plecat la alta echipa
ADVERTISEMENT

Sepsi Sf Gheorghe a reuşit prima victorie în deplasare din acest sezon chiar pe terenul celor de CSM Poli Iaşi. La finalul meciului, Patrick Petre, fotbalistul celor de la Sepsi, şi-a reamintit de faptul că trebuia să ajungă la Iaşi în acest sezon. “Trebuia să ajung la Iaşi, nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi făcusem bagajele să plec, aveam drumul plătit, când să plec de dimineaţă…la loc comanda!” a povestit Petre felul în care a ajuns împrumut la Sf Gheorghe.

Patrick Petre şi jucătorii săi au reulit astfel să întrerupă o serie de partide fără victorie pentru echipa din Covasna. De altfel, Petre era foarte bucuros după partidă, mai ales că Iaşiul era într-o formă excelentă. “Victorie foarte importantă, sper că ne-am revenit după trei înfrângeri. Am fost mult mai motivaţi azi”, spunea Petre jr după partidă.

ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

Patrick Petre Stoican. “Să-mi dai banii înapoi!”

La finalul meciului, Petre s-a întâlnit cu Flavius Stoican, antrenorul celor de la CSM Poli Iaşi, omul care l-a dorit foarte mult la echipa din Moldova. Şi l-a dorit atât de mult încât i-a plătit chiar şi biletul de avion cu destinaţia Iaşi! De altfel, râzând, tehnicianul chiar i-a cerut fiului lui Florentin Petre banii înapoi la finalul partidei. “Să-mi dai banii, 200 de lei. Nu glumesc!”, i-a zis Flavius Stoican, râzând, la finalul meciului dintre Sepsi şi CSM Poli Iaşi.

Sepsi Sf Gheorghe a câştigat cu scorul de 2-0 pe terenul celor de CSM Poli Iaşi. Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate de Claudiu Herea, fratele mai mic al lui Ovidiu Herea de la Viitorul. Iaşiul a ratat o grămadă de ocazii pe durata partidei, la final moldovenii arătându-se frustraţi în totalitate de înfrângere. Antrenorul Flavius Stoican a fost eliminat după ce a protestat vehement la adresa arbitrajului la o fază în care Iaşiului i-a fost refuzată o lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT