Patrick Petre, transferat oficial la Poli Iaşi. Un alt dinamovist ajunge în Copou

Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
20/07/2018, 12:00
Patrick Petre, transferat oficial la Poli Iaşi. Un alt dinamovist ajunge în Copou GALERIE FOTO
Patrick Petre a fost transferat definitiv la Poli Iaşi

După ce relaţia cu clubul Dinamo s-a deteriorat în ultima perioadă, jucătorul considerat o mare speranţă pentru clubul din Ştefan cel Mare, Patrick Petre, a fost transferat oficial la Politehnica Iaşi.

Patrick este fiul fostului căpitan dinamovist Florentin Petre. El a evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Sepsi Sfântu Gheorghe, acolo unde a marcat un gol în 27 de partide jucate. De asemenea, el mai are 2 goluri înscrise în Liga 1 Betano, ambele în tricoul lui Dinamo. Site-ul oficial al ieşenilor a anunţat că Patrick a fost transferat definitiv de la Dinamo Bucureşti, semnând cu Politehnica un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe încă un sezon.

Patrick Petre transferat la Poli Iaşi, în acelaşi timp cu Laurenţiu Rus

În acelaşi timp cu Patrick Petre, la Poli Iaşi a ajuns şi Laurenţiu Rus, anunţă aceeaşi sursă. Ultima oară la CFR Cluj, Laurenţiu Rus a jucat la Dinamo sub comanda lui Flavius Stoican, actualul antrenor al ieşenilor. În ultima perioadă, Rus a jucat mai mult la închidere, deşi el şi-a început cariera ca jucător de bandă dreapta. Ajuns la 33 de ani, Laurenţiu Rus a câştigat sezonul trecut titlul alături de CFR Cluj. De-a lungul carierei a jucat pentru U Cluj, Liberty Salonta, FC Sopron, Dinamo, FCM Tg. Mureş, Astra şi FC Voluntari.

Închide ×