Fotbal intern

Patrick și Cristi Borcea au urmărit meciul FCSB-Botoșani la o terasă din Herăstrău

04.09.2018 | 00:33
Cristi și Patrick Borcea au urmărit la o terasă FCSB-FC Botoșani
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea s-a bucurat de o duminică liniștită alături de fiul său, la un restaurant din Parcul Herăstrău din Capitală. Pe lângă discuțiile avute cu celelalte persoane prezente la masă, Cristi Borcea și fiul său au urmărit și meciul din etapa a opta dintre FCSB și FC Botoșani.

Cristi Borcea se bucură din plin de timpul liber pe care îl are, după eliberarea condiționată din închisoare, după ce a săvârșit o pedeapsă de 4 ani și 4 luni în „Dosarului Transferurilor”.  Fostul patron al „câinilor” a recunoscut în mai multe rânduri că nu are de gând să se întoarcă la Dinamo și că vrea să se dedice în special afacerilor. Însă susține că îl va ajuta pe fiul său, dacă acesta va dori să investească în fotbal: Mi-e și dor să revin în fotbal, dar sunt momente. Frică? Nu-mi este frică, nu mi-a fost niciodată, mai ales că eu am mai fost antrenat în ‘Ștefan cel Mare’. Toată viața îmi va fi dor de Dinamo. E adevărat că echipa n-a ajuns în Champions League, dar sperăm să ajungă. S-au schimbat însă foarte multe în fotbal. Ce bani se băgau de către Dinamo, Steaua, Rapid, Timișoara, Vaslui, chiar și Ceahlăul, Galați, Craiova. Cu mine sigur nu va mai ajunge Dinamo prin Europa, pentru că nu o să mai apar niciodată în conducere. Poate, însă, cu Patrick”, declara Cristi Borcea, după eliberare.

ADVERTISEMENT

Patrick și Cristi Borcea s-au bucurat, la terasă, de egalul scos de FC Botoșani în dauna FCSB

Chiar dacă au ținut să afirme că nu vor să se implice în fotbal, cei doi Borcea rămân microbiști și anti-Steaua, până în măduva oaselor. Astfel, Cristi Borcea și fiul său au urmărit cu sufletul la gură duelul dintre FCSB și FC Botoșani și s-au bucurat nespus când moldovenii au reușit egalarea, chiar dacă au fost conduși cu 2-0. VEZI GALERIE FOTO

De altfel, atitudinea antistelistă a lui Borcea rămâne arhicunoscută printre microbiști. Fostul patron al  lui Dinamo susține chiar că a spart televizorul în momentul în care Steaua a câștigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni, în finala în fața celor de la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT