ADVERTISEMENT
Fotbal international

Patrick Vieira refuză Arsenal! ”Sunt flatat, dar nu este suficient”

Autor: Traian Terzian | 21.04.2018 | 13:26
Patrick Vieira refuză Arsenal! ”Sunt flatat, dar nu este suficient”
Arsene Wenger și Patrick Vieira, după câștigarea titlului în Premier League cu Arsenal Londra

Fostul mijlocaș al echipei Arsenal Londra, Patrick Vieira (42 de ani), a anunțat că nu va merge în locul lui Arsene Wenger de la vară, deși era considerat principalul favorit la funcția de manager al ”tunarilor”.

ADVERTISEMENT

”Sunt întotdeauna flatat să aud numele meu legat de diferite cluburi, dar în același timp, sunt fericit aici, la New York City. Bineînțeles, după ce am petrecut nouă ani la Arsenal, acest club este foarte special pentru mine. Dar, nu este suficient pentru a pretinde că voi merge acolo. Sunt fericit unde sunt și vom vedea ce se va întâmpla în următorii câțiva ani”, a declarat Patrick Vieira pentru Pro Soccer USA.

Patrick Vieira a jucat 9 ani la Arsenal

Managerul francez Arsene Wenger a anunțat oficial, vineri, că va pleca de la Arsenal Londra la finalul sezonului, după 22 de ani petrecuți pe banca tehnică a ”tunarilor”.

ADVERTISEMENT

Principalul favorit pentru înlocuirea lui Arsene Wenger este tot un francez, fostul jucător al lui Arsenal Londra, Patrick Vieira. Fostul mijlocaș francez a jucat pentru ”tunari” în perioada 1996-2005.

În schimb, The Telegraph a alcătuit o listă cu nouă tehnicieni care ar urma să-i ia locul lui Arsene Wenger. Antrenorii care se ”luptă” pentru banca tehncă a ”tunarilor” sunt Mikel Arteta, Thierry Henry, Carlo Ancelotti, Luis Enrique, Rafael Benitez, Leonardo Jardim, Joachim Low, Brendan Rodgers și Paulo Fonseca.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!