Fotbal international

Patrick Vieira va antrena OGC Nice! Francezul a semnat pe trei ani

Autori: Claudiu Surmei, Traian Terzian | 11.06.2018 | 16:14
Patrick Vieira va antrena la Nice

Fostul internațional francez Patrick Vieira vrea să facă un pas înainte în carieră. A demisionat din funcția de antrenor al lui New York City FC și a fost numit la cârma echipei Nice, în Ligue 1.


UPDATE, ora 16:16 / Patrick Vieira a fost numit oficial în funcțiua de antrenor principal al echipei OGC Nice. Fostul internațional francez a semnat un contract pe trei sezoane și este prezentat oficial într-o conferință de presă.


Francezul îi va lua locul lui Lucien Favre, care a plecat în Bundesliga să o antreneze pe Borussia Dortmund. În vârstă de 41 de ani, Vieira a antrenat în MLS din 2016, după ce a pregătit mai întâi echipa de rezerve a lui Manchester City.

Patrick Vieira va fi noul antrenor al lui Nice

Patrick Vieira a fost contactat de Arsenal după despărțirea de Arsene Wenger pentru a prelua postul, dar nu a fost mulțumit de oferta înaintată de londonezi. În cele din urmă, la Arsenal a ajuns Unai Emery.

Fostul jucător al lui Arsenal a demisionat de la New York City și și-a luat rămas bun printr-o declarație care a fost ștearsă ulterior de pe site-ul clubului. “Aș dori să mulțumesc clubului pentru oportunitatea de a antrena o asemenea echipă minunată. Să plec de la New York este o decizie incredibil de grea pentru mine și pentru familia mea și una care nu a fost luată prea ușor”, a declarat Vieira.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!