Life

Patrizia Paglieri de la Asia Express, dezvăluiri despre mutarea în România. Cât de dificili au fost primii ani

Patrizia Paglieri de la Asia Express a făcut dezvăluiri despre mutarea în România. Primii ani au fost destul de dificili pentru concurenta de la Antena 1.
26.09.2021 | 18:56
Patrizia Paglieri de la Asia Express dezvaluiri despre mutarea in Romania Cat de dificili au fost primii ani
Patrizia Paglieri de la Asia Express, dezvăluiri despre mutarea în România. Cât de dificili au fost primii ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri de la Asia Express a făcut dezvăluiri despre mutarea în România. Concurenta de la Antena 1 este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, unde locuiește din 1993.

Fostei jurate de la MasterChef i-a fost greu în primii ani și a fost nevoită să se acomodeze cu mutarea. Aceasta s-a mutat atunci când tatăl ei a deschis un cazino și un restaurant aici.

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri de la Asia Express, dezvăluiri despre mutarea în România. Cât de dificili au fost primii ani

Patrizia Paglieri de la Asia Express a făcut dezvăluiri despre mutarea în România. Concurenta a plecat din Italia în 1993, iar de atunci viața ei este aici, pe teritoriul românesc.

Deși primii ani au fost foarte dificili, fiind nevoită să se acomodeze, concurenta din cadrul reality show-ului de la Antena 1 a început munca în domeniul culinar.

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. În perioada 2014 – 2015, aceasta a fost jurată la MasterChef, alături de Adrian Hădean și Florin Scripcă.

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine.

ADVERTISEMENT

Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam.

(…)Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea!”, a declarat Patrizia Paglieri pentru restograf.ro.

ADVERTISEMENT

Patrizia a mai spus, pentru aceeași sursă, că fiul ei a moștenit pasiunea pentru bucătărie, mai ales pentru prăjituri.

Recent, concurenta a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că ea și Francesco vor începe un proiect împreună. Aceștia vor relua seria emisiunilor culinare de pe canalul lor de YouTube, „Gătește cu Francesco și Patrizia”.

Ce a spus Patrizia Paglieri despre participarea la Asia Express

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au acceptat provocarea de a participa la Asia Express 4. Cei doi au întâmpinat numeroase greutăți pe parcurs, începând de la autostop până la orele prea puține de somn.

„O zi în Asia Express este cât un an la București. Seara, la culcare, nu apucăm să povestim despre tot ce am făcut de-a lungul zilei pentru că se întâmplă prea multe, iar noi cădem lați de oboseală.

Somnul e o mare problema aici, cu 4-5 ore dormite pe noapte eu mă descurc foarte greu.

(…) Ce am observat este că turcii au o frică de Poliție incredibilă, iar noi am avut lipici la Poliție. Ne-a oprit de foarte multe ori”, a declarat Patrizia Paglieri.

ADVERTISEMENT
Tags: