Life

Patrizia Paglieri, pe mâna medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut vedeta Kanal D, după ce s-a împăcat cu iubitul italian

Vedeta Kanal D, Chef Patrizia Paglieri, a decis să suporte o serie de intervenții estetice în zona gâtului și decolteului, totul pentru a-și impresiona iubitul italian cu care s-a împăcat.
18.04.2022 | 12:06
Patrizia Paglieri pe mana medicului estetician Ce interventie sia facut vedeta Kanal D dupa ce sa impacat cu iubitul italian
Chef Patrizia Paglieri s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru a ascunde mici defecte in zona gâtului și decolteului / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După o despărțirea surprinzătoare, Chef Patrizia Paglieri și iubitul ei, un italian, au decis totuși să își mai ofere o șansă și să petreacă Sărbătorile Pascale împreună. Și, pentru a-l impresiona pe bărbat, vedeta de la Kanal D a apelat la serviciile unui medic estetician care să o ”aranjeze” așa cum trebuie.

Vedeta Kanal D, Chef Patrizia Paglieri, pe mâna esteticianului pentru a-și “repara” decolteul

Chef Patrizia Paglieri, tonica prezență din cadrul matinalului Dimineața cu Noi de la Kanal D, a decis să facă mici schimbări când vine vorba de aspectul pe care îl afișează în fața iubitului ei. Chiar dacă nu își arată vârsta, vedeta Kanal D, în vârstă de 51 de ani, a simțit nevoia să își tonifice pielea din zona gâtului și a decolteului.

ADVERTISEMENT

Iar cum italianca nu a ascuns niciodată că este adepta intervențiilor estetice, Chef Patrizia Paglieri a apelat la serviciile afaceristului Valentin Burada, cel care deține o clinică de înfrumusețare medicală.

“Niciodată nu am ascuns faptul că sunt o fană declarată a intervenţiilor estetice. De-a lungul timpului, mi-am injectat botox în frunte, în obraji, mi-au fost montate fire speciale pentru a susţine discret pielea. Îmi este teamă însă de bisturiu şi de aceea implanturi mamare sau rinoplastie nu am să fac”, spunea, înainte de intervenția estetică, Chef Patrizia Paglieri.

ADVERTISEMENT

Așa că, pentru a suferi cât mai puțin, vedeta Kanal D a decis să își reîntinerească zona gâtului și a decolteului cu o serie de injecții care păreau foarte dureroase, dar care, susține vedeta, nu i-au provocat niciun fel de suferințe.

Ce intervenții estetice și-a făcut Chef Patrizia Paglieri

Medicul specialist care s-a ocupat de Chef Patrizia Paglieri a apelat la o serie de proceduri de microchirurgie reconstructivă pentru ca vedeta Kanal D să fie mulțumită de felul în care arată. Doctorul i-a injectat acid hialuronic în zona decolteului şi a gâtului, iar acum italianca stabilită în România se poate prezenta, de Paște, cu pielea mai fermă ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Tratamentul de care a beneficiat Patrizia hrănește celulele pielii și redă fermitatea pe term lung, oferind  un efect de lifting natural. Este un tratament pe baza de acid hialuronic pur biocompatibil, ce oferă un efect de fermitate și remodelează țesutul care avea nevoie de tratament.

Patrizia Paglieri
Chef Patrizia Paglieri a suferit mici intervenții estetice la nivelul gâtului și decolteului / Foto: Fanatik

Chiar dacă, inițial, locurile în care s-au făcut injecțiile arată destul de ciudat, ulterior injectarii, inflamaţia dispare și nu vor rămâne vânătăi, medicul asigurând-o pe Chef Patrizia Paglieri că, după o lună, pielea de pe gât şi din zona decolteului va fi hidratată, mai fermă şi mai elastică.

ADVERTISEMENT

Chef Patrizia Paglieri se iubește cu un italian de cinci ani

Stabilită în România de mult timp, vedeta matinalului de la Kanal D are o relație cu un italian care nu locuiește în țara noastră, distanța fiind marea problemă din cuplul lor. De altfel, acum mai bine de o lună, cei doi luau decizia de a se despărți dar, cumva, au reușit să ajungă la sentimente mai bune unul față de celălalt și și-au făcut planuri de a petrece Sărbătorile Pascale împreună.

 „Da, am un iubit de 5 ani, ne înțelegem bine. El locuiește în Italia, eu aici, dar încet, încet așezăm lucrurile, a fost mai dificil la început cu distanța aceasta”, a explicat Chef Patrizia.

După marea împăcare, cei doi au hotărât să petreacă o scurtă vacanță, în zona Ardealului, pentru a se bucura de momente romantice împreună. „Voi merge undeva, cu iubitul meu, în zona Sibiului, apoi la Sighișoara și prin împrejurimile locului. Am mai fost pe acolo, însă doar în trecere, erau niște peisaje minunate, am zis că vreau să le vizitez.

Mai bine ca în România nu mă simt niciunde, oamenii sunt minunați; oamenii mă cunosc aici, atunci când merg la restaurant, știu că sunt Chef, mă tratează regește”, a declarat Chef Patrizia Paglieri pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: