Life
notix pixel id

Patrizia Paglieri, reacție acidă la la adresa Elizei și a lui Cosmin Natanticu, la Asia Express 2021: „Nu sunt oameni cu caracter”

Patrizia Paglieri a avut o reacție acidă la adresa soților Natanticu, după ce aceștia i-au sabotat pe ea și pe fiul ei la o probă.
26.10.2021 | 14:11
Patrizia Paglieri reactie acida la la adresa Elizei si a lui Cosmin Natanticu la Asia Express 2021 Nu sunt oameni cu caracter
Patrizia Paglieri, reacție acidă la la adresa Elizei și a lui Cosmin Natanticu, la Asia Express 2021. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri a avut o reacție dură la adresa soților Natanticu, la Asia Express. Concurenta i-a acuzat pe cei doi că i-au sabotat la o probă pe ea și pe fiul ei, Francesco.

Eliza Natanticu i-a mutat săculețul de haine Patriziei, astfel că aceasta nu și-a găsit costumul de care avea nevoie pentru probă.

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri și Francisco au fost deranjați de acest gest, spunându-le celor doi soți că nu au caracter. Aceștia nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest, chiar dacă este vorba de echipa adversă.

Patrizia Paglieri, reacție acidă la la adresa Elizei și a lui Cosmin Natanticu, la Asia Express 2021

În ediția de luni a emisiunii Asia Express, Chef Patrizia Paglieri a avut o reacție acidă la adresa soților Natanticu. Fosta jurată de la MasterChef i-a acuzat pe cei doi că au încercat să-i saboteze pe ea și pe fiul ei, Francesco.

ADVERTISEMENT

Totul a început după ce Eliza Natanticu i-a mutat săculețul cu haine Patriziei. Aceasta nu și-a putut găsi costumul în timpul unei probe, apoi a răbufnit.

În ediția precedentă, Irina Fodor le-a spus celor doi că cineva a mutat săculețul. După ce a aflat că soții Natanticu au făcut acest lucru, Patrizia și fiul ei nu s-au mai putut abține.

ADVERTISEMENT

„Natanticii nu sunt oameni cu caracter. (…) A fost un gest imoral. Chiar nu mă așteptam, a fost un gest penibil”, a spus Patrizia Paglieri despre soții Natanticu la Asia Express.

Eliza Natanticu a încercat să se apere și le-a spus celor doi că nu există reguli pe care să le urmeze pentru a juca corect.

ADVERTISEMENT

„Nu există regulă de fair-play. Nu am semnat nimic care să spună că există vreo regulă de fair-play”, a spus Eliza Natanticu.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre edițiile anterioare, concurenții au avut misiunea de a-și găsi propriul săculeț cu haine tradiționale din Georgia, ascunși într-o piață imensă.

Cosmin Natanticu și soția lui au găsit, întâmplător, sacul Patriziei și al fiului ei, după care l-au acoperit cu câteva haine pentru a le îngreuna treaba. Costumul Patriziei ar fi căzut după o cutie.

Inițial, Irina Fodor nu le-a dezvăluit numele celor doi, însă a făcut acest lucru în ediția difuzată luni la Antena 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE