Life

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, proiect inedit după Asia Express: „El mă ajută foarte mult”

Fanatik a aflat ce planuri are Patrizia Paglieri după experiența trăită alături de fiul ei, Francesco, la Asia Express.
24.08.2021 | 15:14
Patrizia Paglieri si fiul ei Francesco proiect inedit dupa Asia Express El ma ajuta foarte mult
Patrizia Paglieri, concurentă la Asia Express
ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri a vorbit în exclusivitate pentru Fanatik despre planurile ei de viitor după Asia Express. Celebra bucătăreasă  le pregătește o surpriză uriașă celor care o urmăresc încă de pe vremea când era chef la Masterchef, la PRO TV.

Patrizia este în toiul pregătirilor pentru proiectul ei de suflet, iar marele ajutor în acest sens este fiul ei. Vedeta ne-a spus și cum a fost experiența trăită în reality-show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Paglieri va reîncepe să posteze rețete culinare pe pagina de Youtube „Gătește cu Francesco și Patrizia”, pe care a neglijat-o în ultima vreme.

Patrizia Paglieri și fiul ei, emisiuni culinare pe Youtube

Concurenta de la Asia Express a spus că noile videoclipuri culinare vor fi făcute mult mai profesionist, iar pentru asta a pregătit un studio nou-nouț la Mogoșoaia.

ADVERTISEMENT

„Reîncepem cu canalul de Youtube la Mogoșoaia. Voi face totul împreună cu fiul meu. El mă ajută foarte mult. Îi place să filmeze, să organizeze totul. Deja am cumpărat mobilierul, o bucătărie specială pentru filmare. 

Mai am un restaurant cu delivery, dar deocamdată distribuim mâncarea doar în Mogoșoaia, Corbeanca și Buftea. De la toamnă vom începe să organizăm lucruri frumoase pentru evenimente mici, cu rețetele noastre. Suntem cu renovarea prinși momentan”, a declarat Patrizia Paglieri pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT

Asia Express, o experiență unică pentru italiancă

Cât despre ce a trăit la Asia Express, chef Patrizia a spus că este o experiență pe care nu o va uita niciodată. Nu a putut să ne ofere detalii din culisele show-ului, însă tot ce ne-a putut spune este că aventurile prin care a trecut îi vor impresiona cu siguranță și pe telespectatori.

„A fost o experiență bună. Cu totul altceva. M-a ajutat foarte mult Francy în emisiune. El e sportiv, e plin de forță, a fost cumva mai ușor să particip cu el. E o experiență pe care nu o poți refuza și am zis da din prima”, a declarat Patrizia Paglieri.

ADVERTISEMENT

Competiția Asia Express – Drumul Împăraților va începe în curând la Antena 1. Pe lângă Patrizia și Francy în aventurile filmate în Turcia, Georgia și Azerbaijan au fost prezenți și Connnect-R și Shift, Mihai Petre și soția, Alexandra Ungureanu și mama ei și Lidia Buble cu una dintre surorile sale, printre alții.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: