News

Patroană de hotel, amendată fiindcă a filmat cum a fost atacată de către un interlop

29.10.2020 | 21:13
Patroana de hotel amendata fiindca a filmat cum a fost atacata de catre un interlop
ADVERTISEMENT

Patroana hotelului Astoria din Mamaia, Maria Done, a fost amendată cu 435 de lei, fiindcă în timp ce se afla la volan a făcut live pe Facebook.

Aceasta s-a filmat în timp ce interlopul constănțean Stila Sarafu arunca cu ouă în mașina ei, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost sancționat la rândul său pentru fapta comisă.

Patroana hotelului a fost atacată cu ouă și excremente de cal

Potrivit sursei citate, agresorul a fost sancționat cu 1.660 de lei. Nu este primul incident între Maria Done și Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina. Înainte să-i bombardeze mașina cu ouă, interlopul ar fi aruncat înspre femeie cu excremente de cal.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Secției 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară și activități de natură a distrage atenția (O.U.G. 195/2002). De asemenea, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

De ceva timp, între cei doi s-a iscat un conflict care pare departe de a se fi terminat. Într-unul dintre aceste episoade, Sarafu i-a aruncat femeii, în mașină, o pungă cu excremente de cal, după cum susține chiar el. Femeia, însă, susține că în punga respectivă ar fi fost tort.

Amintim faptul că Stila Sarafu are afaceri în domeniul imobilialelor, dar despre el s-a scris și că este un apropiat al unor temute clanuri interlope din Constanța și că, în repetare rânduri, a pierdut sume fabuloase la barbut și la alte jocuri de noroc.

ADVERTISEMENT

Stila Sarafu are afaceri în domeniul imobilialelor, dar despre el s-a scris și că este un apropiat al unor temute clanuri interlope din Constanța și că, în repetare rânduri, a pierdut sume fabuloase la barbut și la alte jocuri de noroc.

Tânărul de 36 de ani ar fi făcut bani din vânzarea de terenuri și este destul de cunoscut pe Facebook, foarte multe tinere atragătoare dorind să se împrietenească și să discute cu el.

ADVERTISEMENT