Debut CENUŞIU pentru Moldovan! RECORD de remize albe în Ligue 2

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
30/07/2016, 18:35
Debut CENUŞIU pentru Moldovan! RECORD de remize albe în Ligue 2

UPDATE 18:30 / Auxerre a încheiat la egalitate, 0-0, meciul din prima etapă din Ligue 2 în deplasarea de la Red Star Paris. 

Din cele 9 meciuri disputate în prima etapă, şase s-au încheiat cu scorul de 0-0. Sochaux e lider după prima etapă după succesul cu 3-1 de la Troyes. Ultimul meci al etapei se va disputa între Amiens şi Reims.


Grupul chinez ORG Packaging e în cărţi pentru a prelua clubul Auxerre, la care antrenează Viorel Moldovan. Chinezii au oferit 6 milioane de euro pentru pachetul majoritar de acţiuni de 60%.

Problema e că asociaţia AJA Football nu vrea să cedeze procentul de 40% pe care îl are. Sînt însă discuţii avansate în acest sens şi francezii scriu că cele două părţi sînt aproape de a ajunge la o înţelegere.

Chinezii promit să investească 6 milioane de euro în prima fază. Viorel Moldovan are obiectiv promovarea în Ligue 1 la finalul sezonului. Ligue 2 începe azi cu meciul dintre Auxerre şi Red Star Paris.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×