Fotbal international

Patronii lui Manchester United transferă un jucător de 100 de milioane ca să facă pace cu fanii. Cine este alesul fraților Glazer

05.05.2021 | 20:15
Patronii lui Manchester United transfera un jucator de 100 de milioane ca sa faca pace cu fanii Cine este alesul fratilor Glazer
ADVERTISEMENT

La Manchester, fanii lui United și familia Glazer, cea care deține clubul de pe Old Trafford, sunt în război deschis. Suporterii le cer patronilor americani să vândă clubul și anunță noi proteste. Frații Glazer pregătesc o surpriză care ar putea să restabilească liniștea.

Suporterii lui United îi acuză pe americani că a fi sustras aproximativ un miliard de euro de când au preluat clubul, iar investițiile au fost minime. Totul a culminat, duminică, cu pătrunderea fanilor pe stadion, chiar înaintea meciului cu Liverpool, care a fost amânat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Frații Glazer au anunțat că nu au de gând să vândă clubul, ci să-i dubleze valoarea de piață estimată în acest moment la 3,5 miliarde de Lire Sterline. Americanii au anunțat și că vor înăspri condițiile de securitate de la arena Old Trafford și de la baza de pregătire a ”diavolilor”, lucru care i-a întărâtat și mai tare pe suporteri.

Cum vor americanii să-i liniștească pe fanii lui Manchester United

Conștienți că din acest război nu poate ieși nimic constructiv, patronii lui Manchester United au găsit soluția prin care speră să-i facă pe fani să revină la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei Angliei și unul dintre ce mai importanți marcatori din istoria Premier League, Harry Kane, este în capul listei de achiziții a fraților Glazer, pentru sezonul următor.

Informația este mai mult decât credibilă, în condițiile în care Kane a lăsat să se înțeleagă că este nefericit la Spurs din cauză că echipa nu câștigă trofee. Atacantul echipei Tottenham Hotspur, a fost desemnat, recent, cel mai bun fotbalist londonez al anului, în cadrul ceremoniei anuale de premiere destinată cluburilor din capitala Angliei.

ADVERTISEMENT

Cine este Harry Kane

În vârstă de 27 de ani Harry Kane este vedeta lui Tottenham și căpitanul naționalei Angliei. În ultimii 8 ani, Kane a fost titular incontestabil la Tottenham și este considerat omul recordurilor la echipă.

U toate acestea, atacantul nu a câștigat nici un trofeu intern sau european de când evoluează la Spurs. Deși este an după an fotbalistul cu cele mai multe meciuri disputate și înscrie cele mai multe goluri pentru Tottenham, Kane nu a reușit să-și treacă în CV nici un triumf major.

ADVERTISEMENT

Interesul lui Manchester United pentru Harry Kane nu este nou, însă ”diavolii” vor avea concurență serioasă. De serviciile fotbalistului mai sunt interesate Manchester City, Real Madrid și PSG.

  • 120.000.000 de euro este cota lui Harri Kane, conform site-ului transfermarkt
ADVERTISEMENT