Fotbal intern

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a refuzat dialogul cu presa după meciul cu FCSB. “Să dea interviu scamatorul cu numărul 10 de la ei!”

06.08.2019 | 09:20
Patronul Astrei Ioan Niculae a refuzat dialogul cu presa dupa meciul cu FCSB Sa dea interviu scamatorul cu numarul 10 de la ei

Astra a învins din nou FCSB pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, culmea, unde bucureştenii îşi dispută partidele considerate acasă în tururile preliminare ale Europa League, însă patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, a plecat în trombă de la stadion, refuzând orice dialog cu presa. Motivul nemulţumiri sale l-ar reprezenta, după vorbele aruncate în grabă, încercările lui Florin Tănase de a obţine un penalty pentru FCSB căzând în careu cu mare uşurinţă.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, atac dur la Florin Tănase

„Să dea interviu scamatorul cu numărul 10! Să se ducă la Teatrul Național!” – au fost singurele cuvinte auzite, şi acelea pe fugă spuse, din partea unui om care ar fi trebuit, în mod normal, să radieze de fericire, pentru că echipa sa, după un început mai puţin reuşit, egal cu greu scos acasă cu Botoşani, eşec la Iaşi, a legat acum două succese consecutiv (deplasare Voluntari, FCSB acasă).

Omologul său de la FCSB, Gigi Becali, nu este de aceeaşi părere cu Ioan Niculae în privinţa fazei la care Florin Tănase a căzut în careu, solicitând lovitură de la 11 metri şi chiar îl atacă dur pe arbitrul partidei,Istvan Kovacs cu expresii care îl pot aduce lejer în faţa Comisiei de disciplină a Ligii şi implicit o amendă pe măsură.

Astra – FCSB. Patronul gazdelor, Ioan Niculae, l-a făcut scamator pe Florin Tănase

Ion Crăciunescu a dat verdict lovitură de la 11 metri

Florin Tănase a căzut în careu la scorul de 2-1 pentru Astra, în ultima parte a meciului şi fostul arbitru FIFA, Ion Crăciunescu, astăzi analist al arbitrajului pentru Digi Sport, nu împărtăşeşte opinia lui Ioan Nicolae, conform căreia Tănase este un scamator şi consideră că arbitrul a greşit, nedictând penalty la acea fază în care jucătorul FCSB a fost acuzat de multă lume că a simulat pentru a n-a oară, pentru că se ştie că decarul bujcureştenilor are acest nărav.

“A fost tras de tricou, se vede acest lucru” – este verdictul fostului arbitru FIFA, iar Gigi Becali s-a lamentat în direct: “Dacă nu primim 11 metri ce pot să mai zic?”. Scuza lui Istvan Kovacs este faptul că toţi arbitrii l-au învăţat pe Florin Tănase că plonjează deseori ca în bazin în careul advers şi au ajuns ca şi atunci când e faultat să considere că a simulat. La final jucătorii FCSB au fost fluieraţi, cei ai gazdelor aplaudaţi.