Life

Patronul azilului în care a trăit Zina Dumitrescu face dezvăluiri în scandalul momentului: ”Nu e normal”

Proprietarul adăpostului unde a stat Zina Dumitrescu face declarații tranșante. La ce trebuie să fie atenți aparținătorii.
13.07.2023 | 14:41
Patronul azilului in care a trait Zina Dumitrescu face dezvaluiri in scandalul momentului Nu e normal
Proprietarul adăpostului unde a stat Zina Dumitrescu face declarații tranșante. La ce trebuie să fie atenți aparținătorii. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Patronul azilului în care a trăit Zina Dumitrescu face dezvăluiri în scandalul momentului. Bărbatul care are un cămin de bătrâni în Ghermănești, județul Ilfov, susține că nu e normal ce se întâmplă cu persoanele în vârstă.

Proprietarul adăpostului unde a stat Zina Dumitrescu face declarații tranșante. La ce trebuie să fie atenți aparținătorii

Ion Cassian, proprietarul adăpostului unde a stat Zina Dumitrescu face declarații tranșante. Omul de afaceri le spune aparținătorilor la ce trebuie să fie atenți atunci când aleg să-i ducă pe bătrâni în astfel de locuri.

ADVERTISEMENT

În ultima săptămână controalele sunt zilnice, însă acest lucru nu este un motiv de îngrijorare pentru patronul azilului. În plus, acesta susține că autoritățile știau care sunt căminele execrabile și care sunt curate.

Totodată, bărbatul spune că primul aspect care trebuie să le dea de bănuit oamenilor este prețul mic. Ion Cassian crede că la 2.500 de lei pe lună românii nu trebuie să se aștepte la condiții bune sau la îngrijiri ca la carte.

ADVERTISEMENT

„Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin, decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare.

Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă. Eu nu mi-aș lăsa părintele acolo unde mi se impune taxă mică și un program de vizită.

ADVERTISEMENT

Mi s-ar părea cusut cu ață albă să aibă program de vizită. Eu trebuie să am dreptul să-mi văd părintele când doresc. Vreau să sun la sonerie și să zic: ‘Bună ziua, am venit să-mi văd tatăl!’.

Așa, pur și simplu, fără să îi anunț din timp. Familiile trebuie să verifice starea de sănătate a rudelor internate, nu e normal să se ajungă la nivelul acesta, să cerșească, e inuman.

ADVERTISEMENT

Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncarii, dacă se folosesc pamperși etc.”, a declarat Ion Cassian, patronul azilului unde a stat Zina Dumitrescu, pentru impact.ro.

Ce verifică autoritățile la centrele de bătrâni

Ion Cassian a mai spus și care sunt lucrurile pe care le verifică autoritățile la centrele de bătrâni. Unul dintre acestea are legătură cu frigiderele și cu termenul de garanție al alimentelor consumate de persoanele în vârstă.

Azilele trebuie să aibă numai mâncare proaspătă pentru că bătrânii sunt sensibili și corpul lor nu mai funcționează în parametri normali. Patronul căminului unde a stat regretata Zina Dumitrescu susține că bătrânii pot trăi mult dacă sunt tratați cum trebuie.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
România se scufundă economic. Fiecare cetățean are o datorie înfricoșătoare
România se scufundă economic. Fiecare cetățean are o datorie înfricoșătoare
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au...
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au fost demolate