Fotbal intern

Patronul Botoşaniului, dezlănţuit după “furtul” de la Dinamo – Botoşani 1-1: “A fost hoție, nu greșeală omenească! Cine-l dă cu capul de zid pe Rădulescu?”

15.09.2019 | 00:39

Erorile de arbitraj din meciul pe care echipa sa l-a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Dinamo, l-au enervat la culme pe patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. Acesta a lansat atacuri dure la adresa arbitrului Rădulescu și cere introducerea VAR în Casa Pariurilor Liga 1.

Valeriu Iftime atacă după “furtul” de la Dinamo – Botoşani: “A fost hoție, nu greșeală omenească”

Fără să se teamă de o eventuală suspendare din partea Comisiei de Disciplină, oficialul celor de la Botoșani crede că nu a fost vorba de o greșeală omenească în meciul de pe Arena Națională.

”Mi se pare că toată lumea e incompetentă, ca să nu spun hoață. Am văzut meciul din Italia cu niște prieteni. Aceștia au râs de mine. Cum să nu punem VAR în România? Nu se poate! Ce să-i fac lui Rădulescu? Cine-l ia pe ăsta să-l dea cu capul de zid? Plătesc eu VAR-ul în România, numai să-l bage, că se murdărește fotbalul! Jucătorii mei spun acum: «Ne fură!». Ce dacă-i prietenul lui Deaconu? Cine-i Rădulescu? E vai de mama lui, un incompetent!”, a spus Iftime la GSP Live

Iftime consideră că numai introducerea VAR în Casa Pariurilor Liga 1 poate curăța fotbalul: ”În seara asta, arbitrul ăsta a fost sub orice chip de judecată. Nu au fost greșeli omenești. La primul 11 la Roman a fost hoție. Pot să mă suspende.  Mâine o să vorbesc cu avocatul meu să vedem ce putem face noi ca club. Să ne solidarizăm cu celelalte cluburi care vor VAR în campionat. Măcelul din seara asta poate răsturna paharul.  O să vorbesc cu domnul președinte Burleanu să facem o schimbare. E grav, grav, grav.

Marius Croitoru a dat tonul atacurilor la arbitraj
Marius Croitoru a dat tonul atacurilor la arbitraj. Sursa foto: hepta.ro

Marius Croitoru a dat tonul atacurilor la arbitraj

Primul oficial al celor de la FC Botoșani care a pus tunurile pe arbitrajul lui Rădulescu a fost antrenorul Marius Croitoru“Din punctul meu de vedere, trebuia să câştigăm clar. Am avut ocazii mari, am avut ocazii clare, nu mai spun de cel puţin două penalty-uri. Cum să fac fotbal? Cum să fac fotbal când am două penalty-uri clare şi arbitrul mi le scoate afară. Şi el e la un metru şi jumătate de fază.  Nu se poate, opriţi-vă oameni buni! Păi eu joc cu o echipă din Bucureşti şi mie îmi dă brigadă din Bucureşti. Eu ce vină am? Că sunt de la Botoşani? Hai să ne retragem noi din Botoşani, să ne ducem în altă ţară şi să joace cine vor ei.”

FC Botoșani a avut o lovitură de pedeapsă clară în minutul 86 al meciului cu Dinamo. Mihai Roman a fost faultat în interiorul suprafeței de pedeapsă, însă centralul George Rădulescu a mutat intervenția în afara careului și a acordat lovitură liberă. Apoi, în prelungiri, arbitrul a avut din nou circumstanțe pentru a acorda penalty, însă a lăsat jocul să continue după contactul dintre același Mihai Roman și Diego Fabbrini.