Fotbal intern

Patronul care voia fuziunea cu CSA Steaua, atac furibund. “Sunt nişte murături!”

28.06.2018 | 18:33
Patronul care voia fuziunea cu CSA Steaua atac furibund Sunt niste muraturi
ADVERTISEMENT

Patronul care voia fuziunea cu CSA Steaua atac furibund. Ionel Ciuclea este de părere că CSA Steaua o să rămână ani buni în Liga 4, deoarece clubul armatei nu este capabil să facă un proiect serios pentru a putea să promoveze nici măcar în Liga 3.

Juventus Bucureşti le-a propus în urmă cu trei săptămâni oficialilor de la CSA Steaua să facă o fuziune pentru ca echipa Armatei să joace direct în Liga 2.Însă comandantul clubului Steaua, Cristian Petrea, a dezvăluit că a refuzat din start această variantă. Anunţul respectiv l-a înfuriat la culme pe patronul clubului Juventus Bucureşti, Ionel Ciuclea.

ADVERTISEMENT

Patronul care voia fuziunea cu CSA Steaua atac furibund. “Sunt nişte murături!”

Contactat de către FANATIK.RO, Ionel Ciuclea, patronul lui Juventus Bucureşti, a pus tunurile pe oficialii celor de la CSA Steaua, dar şi pe comandantul Cristian Petrea. “Ăştia de la CSA Steaua sunt nişte murături. Murăturile naibii l-au nenorocit pe Gigi Becali. L-au supt de bani atâţia ani de zile. Să le fie ruşine! Le-a dat Gigi Becali bani de i-a rupt pe toţi, iar după ce nu a mai pompat bani în ei l-au pus pe Taplan ăla să îl dea în judecată. Ăştia sunt marii colonei şi generali de la armată. Ăştia au făcut de râs numele Steaua deoarece nu au fost în stare să promoveze din Liga 4 în Liga 3. Eu nu aş mai fi ieşit din casă trei luni de zile. Păi cum să stea în Liga 4 o echipă care are pe tricou stema cu care în 1986 s-a câştigat Cupa Campionilor? Voi nu realizaţi că sunteţi râşii României? Sunteţi nişte incompetenţi, iar lui Petrea trebuie să îi fie ruşine pentru situaţia în care a ajuns Steaua. Crezi că îmi e frică de Petrea? Vorbesc fără să îmi fie frică de nimeni. Gigi Becali nu a făcut de răs niciodată numele Steaua. Gigi Becali a dus Steaua din nou într-o semifinală de cupă europeană. Petrea unde a dus Steaua? O ţine în mocirlă şi pe maidane.

Acum ei au avut curajul să iasă public şi să se laude cu un gest pe care noi am vrut să îl facem faţă de ei? Păi nu vă este, mă, murăturilor ruşine să afirmaţi public că ne-aţi refuzat pe noi? A fost o discuţie amicală ca între nişte prieteni, dar voi ce faceţi? Ieşiţi public şi vă daţi mari şi tari că aţi refuzat Juventus Bucureşti? Dar voi cine sunteţi? Aţi făcut de râs numele Steaua şi o să staţi în Liga 4 peste 14 ani. Ce vreţi să demonstraţi la suporteri? O să vedeţi că nu o să vă mai ajute nimeni. Voi credeţi că o să ajungeţi vreodată în Liga 1 în actualul sistem de organizare pe care îl aveţi? Spuneţi, mă, adevărul la suporteri că tot la mâna un unui patron o să ajungeţi, nu mai minţiţi lumea”,a spus Ciuclea.

ADVERTISEMENT
Patronul care vroia fuziunea cu CSA Steaua atac furibund. Ionel Ciuclea a pus tunurile pe Petrea şi Lăcătuş
Patronul care vroia fuziunea cu CSA Steaua atac furibund. Ionel Ciuclea a pus tunurile pe Cristian Petrea şi Lăcătuş