Fotbal intern

Patronul CFR şochează înainte de derby: „Nu am nicio legătură cu fotbalul”

26.04.2018 | 13:10
Patronul CFR socheaza inainte de derby Nu am nicio legatura cu fotbalul
FCSB - CFR se joacă duminică, pe Național Arena
ADVERTISEMENT

Derby-ul campionatului dintre FCSB – CFR Cluj se joacă duminică. Dacă altădată un astfel de derby chema la stadion toți conducătorii cluburilor puternice din Liga 1, acum partida de pe Arena Națională se va juca cu doi patroni discreți. Dacă despre noul patron de la FCSB, Vasile Geambazi, mai cunoaștem unele lucruri de la unchiul său, Gigi Becali, despre cel considerat principalul finanțator de la CFR Cluj știm și mai puține lucruri.

Patronul lui CFR Cluj ar fi Neluțu Varga, un om de afaceri extrem de controversat din Cluj, căruia FANATIK.RO i-a făcut un portret amănunțit. Varga a strâns avere din afaceri imobiliare şi din cumpărarea de drepturi litigioase. Tocmai un astfel de business ar putea să îi aducă o condamnare masivă. Este vorba despre celebrul „Dosar Romsilva”, în care Neluţu Varga este inculpat alături de nume grele precum Tudor Chiuariu, fostul ministru PNL al Justiţiei și unul dintre liderii celor de la PSD, Viorel Hrebenciuc. Prejudiciul făcut de aceștia trece de 300 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Contactat de cei de la gsp.ro, Neluțu Varga a refuzat să comenteze derby-ul FCSB – CFR Cluj: „Eu nu am nicio legătură cu sportul, cu fotbalul. Vă pup, o zi bună!”, le-a răspuns Varga reporterilor.

Cine e patronul FCSB: „Tânăr, deștept, are două facultăți”

În contrapartida lui Neluțu Varga, patronul Stelei este acum Vasile Geambazi, un tânăr pasionat de fotbal. Asta după ce Gigi Becali, principalul creditor al FCSB în ultimii ani, a anunțat că a cedat clubul nepotului său. Becali a vorbit foarte frumos despre calitățile pe care le are noul patron al Stelei: Nu mă mai interesează nimic pentru că nu eu sunt conducător sau oficial. O să-l cunoașteți pe Vasi încet-încet! Nu vrea să iasă încă în față, dar el își face treaba. El a făcut Academia, care arată ca una de top din Europa”, a spus Becali despre nepotul său, în cadrul unei emisiuni televizate.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre FCSB – CFR Cluj, care ar putea să decidă în mare măsură campionatul, se joacă duminică, de la ora 20:45, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO.