Fotbal intern

Patronul Clinceniului atacă dur vedetele echipei: „Dezinformează gândind că nu le prelungim contractele”

09.05.2021 | 16:14
Patronul Clinceniului ataca dur vedetele echipei Dezinformeaza gandind ca nu le prelungim contractele
ADVERTISEMENT

Tensiunea atinge cote maxime la Clinceni înaintea duelului cu FCSB, programat luni, 10 mai, pe stadionul din Giurgiu. Scos din minți de atitudinea jucătorilor, care au dorit, alături de membrii staff-ului tehnic, să aibă siguranța că vor încasa prima de 100.000 de euro promisă pentru clasarea pe poziția a cincea în clasament la finalul sezonului regulat, patronul Iulian Stoica s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa lor.

Sunt anumiți jucători care fac pe ofițerii de presă. Sunt doi care, în loc să joace fotbal, încearcă să dezinformeze! Probabil că se gândesc că nu le mai prelungim contractele”, a răbufnit Iulian Stoica, făcând referire în mod special la Florin Gardoș și la un alt fotbalist despre care a spus, fără a-i dezvălui numele, că a procedat la fel „pe la toate cluburile pe unde a trecut”.

ADVERTISEMENT

Cu patru etape rămase de disputat în play-off-ul Ligii 1, elevii lui Ilie Poenaru  au 25 de puncte și se află pe ultima poziție, la trei lungimi în spatele Botoșaniului. Prin urmare, o victorie în fața FCSB-ului ar face posibilă îndeplinirea obiectivului din actuala stagiune.

Patronul Clinceniului dă de pământ cu vedetele echipei. Totul a pornit de la o primă de 100.000 de euro

M-a deranjat foarte tare ce a declarat domnul Florin Gardoș acum două săptămâni, legat de deplasarea la Botoșani. Pe celălalt îl cunoașteți, a făcut la fel pe la toate cluburile pe unde a trecut.

ADVERTISEMENT

M-au supărat inclusiv când au zis că nu zburăm cu charterul. Suntem printre singurele care am făcut deplasarea cu avionul atunci când s-a putut.

Acum, nu am putut lega meciurile de la Sepsi și de la Botoșani, din cauza distanțelor față de aeroporturile cele mai apropiate. Am făcut, însă, recuperarea la Tușnad, jucătorii au avut parte de tot ce le trebuie, de medicamentație”, a declarat Iulian Stoica, patronul Academicii Clinceni, pentru Prosport, lămurind, totodată, misterul din spatele primei buclucașe.

ADVERTISEMENT

Pot să spun că s-a creat o presiune imensă. Nu știu cine a creat-o și din ce motiv, dar s-a ajuns la o stare tensionată. Staff-ul tehnic venea în fiecare zi la noi la birouri și ne cerea: «Haideți să facem ceva pentru jucători. Să le mai oferim ceva».

Realizarea nu e numai a lor! Cât să le mai oferim? Eu sunt și președinte și finanțator și e suficient să stau 8-10 ore pe zi, să muncesc ca să îi aduc unde i-am adus”, a dezvăluit patronul revelației din Liga 1.

ADVERTISEMENT

De ce nu au fost depuse actele pentru licența UEFA: „Cine a greșit cu acel caz, va plăti”

De asemenea, Iulian Stoica a precizat că persoana care se face vinovată pentru pierderea licenței care i-ar fi permis Academicii să evolueze în cupele europene va suporta consecințele. În ciuda faptului că echipa întrunea toate condițiile și avea varianta disputării meciurilor de pe teren propriu la Constanța, pe stadionul Farului, o eroare administrativă a făcut ca documentația necesară să nu fie depusă în timp util.

Noi suntem un grup mic, ne-am făcut o echipă echilibrată de câteva luni. Nu am știut chiar toate lucrurile. Noi îndeplineam toate cerințele pentru a lua licența pentru Europa, dar nu și pe cea a stadionului.

Totuși, găsisem o variantă, aveam un acord să jucăm la Constanța. Asta este, vom fi mai pregătiți pe viitor. Cine a greșit cu acel caz, va plăti. Mâhnirea rămâne legată de jucători.

Au avut toate condițiile de pregătire și de recuperare. Pe noi nu ne-a ajutat absolut nimeni. Primăria nu ne-a ajutat cu nimic. Consiliul Județean ne-a dat 40 de mii de euro pentru COVID.

I-am adus în cele mai bune locații. S-au făcut eforturi supraomenești. Drept dovadă, jucători importanți vor să vină la Clinceni”, a mai spus patronul Academicii Clinceni, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT