Fotbal intern

Patronul Craiovei, ironii către Victor Pițurcă: ”Ouzounidis e masochist dacă îl joacă pe Vătăjelu în dreapta”

30.04.2021 | 12:19
Patronul Craiovei ironii catre Victor Piturca Ouzounidis e masochist daca il joaca pe Vatajelu in dreapta
ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, l-a ironizat încă o dată pe Victor Pițurcă, cel care spunea că antrenorul grec Marino Ouzouinidis nu va rezista mult timp pe banca tehnică a oltenilor.

În urmă cu trei săptămâni, fostul selecționer a spus într-o pauză publicitară a cărei înregistrare a ajuns din greșeală să fie văzută de o țară întreagă că Rotaru vrea să-l demită pe Ouzounidis pentru că îl joacă pe Bogdan Vătăjelu pe postul de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Vătăjelu a fost decisiv în partida câștigată de olteni cu FCSB, scor 2-0, pasând decisiv pentru Alexandru Cicâldău la primul gol.

Victor Pițurcă ironizat de patronul Universității Craiova

Euforic după victoriile reușite cu CFR Cluj și FCSB, patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, nu a ratat ocazia de a-l mai înțepa o dată pe fostul tehnician al oltenilor, Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

”Tot ceea ce am avut de zis de Pițurcă am zis. Glumind, dacă Ouzounidis îl tot joacă pe Vătăjelu fundaș dreapta e masochist, înseannă că vrea să plece. Sunt mulțumit de Ouzounidis, cu el totul e cum mi-am dorit la Universitatea Craiova”, a declarat Rotaru la Pro X.

”Acka este poate cel mai mare câștig al nostru din ultima perioadă. Acum nu discutăm de transferurile care se vor face sau nu la vară. Nu pot să vorbesc de interesul pentru David Lazar”, a mai spus oficialul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Rotaru își dorește să aplice la Craiova modelul de la Athletic Bilbao

În final, Mihai Rotaru a vorbit despre regula U21, dar și despre o altă variantă propusă de FRF: ”Dacă ești obligat să ai un al doilea jucător U21 se pierde foarte mult. Noi ne gândim că dacă se va folosi această regulă să desființăm echipa a doua, pentru că mulți jucători de acolo trebuie să stea în preajma primei formații.

”Această regulă cu 7 jucători crescuți la nivel național pare bună la prima vedere. Vom vedea ce impact ar putea avea această regulă cu 7 jucători români în teren, pe noi nu prea ne afectează că noi nu avem mai mult de 2-3 străini. Eu sunt mai regionalist, aș face la Craiova un Athletic Bilbao de Oltenia”.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, exultă dupa victoriile cu CFR Cluj și FCSB, dar în același timp îi avertizează pe jucătorii lui Marinos Ouzounidis să fie atenți la meciul cu Academica Clinceni.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT