Fotbal international

Patronul de la Nottingham și Olympiakos, depistat cu coronavirus. Vineri a fost prezent în tribune, alături de 27.000 de suporteri, la Forest – Millwall

10.03.2020 | 14:26
Patronul de la Nottingham si Olympiakos depistat cu coronavirus Vineri a fost prezent in tribune alaturi de 27000 de suporteri la Forest  Millwall
ADVERTISEMENT

Evangelos Marinakis, patronul de la Olympiakos și Nottingham, a dezvăluit că a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Ultima ieșire publică a omului de afaceri grec a fost vineri, 6 martie, când a fost în tribune la meciul disputat de gruparea engleză pe care o conduce cu Milwal, pierdută de Forest cu 0-3.

Patronul de la Olympiakos și Nottingham are coronavirus

Coronavirusului produce proporții din ce în ce mai mari în rândul sportului.

După ce multe evenimente s-au disputat cu tribunele goale, iar Comitetul Olimpic Italian a anunțat suspendarea tuturor activităților până pe 3 aprilie, patronul a doua cluburi importante din Europa, Olympiakos și Nottingham Forest, a fost depistat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Evangelos Marinakis a făcut anunțul printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook.

Virusul m-a vizitat și mă simt obligat să anunț public. Mă simt bine, pentru că urmăresc și respect toate recomandările făcute de medici. Îi sfătuiesc pe toți conaționalii mei să facă aceleași lucruri. Vă urez tuturor o recuperare grabnică”, a anunțat Marinakis pe contul de Facebook.

Prezent în tribune, alături de 27.000 de persoane

Anunțul patronului de la Olympiacos și Nottingham Forrest pare cu atât mai grav cu cât Marinakis a fost prezent în tribune, vineri, la partida disputată de clubul englez pe care îl conduce cu Milwall, anunță britanii de la The Guardian.

ADVERTISEMENT

Mai mult, omul de afaceri grec s-ar fi pozat vineri cu mai mulți suporteri ai lui Nottingham și s-ar fi întâlnit cu jucătorii echipei.

Pe 6 martie, în fața a aproximativ 27.000 de persoane aflate în tribunele stadionului „City Ground”, echipa patronată de grecul Evangelos Marinakis a fost învinsă de Milwall cu 0-3 și a coborât pe locul cinci în Championship, poziție ce asigură calificarea în play-off-urile de promovare în Premier League la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Olympiakos, cealaltă echipă patronată de Marinakis, va juca meciul din optimile Europa League, cu Wolverhampton, fără spectatori, UEFA luând decizia pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Până pe 10 martie, în Grecia au fost înregistrate 89 de cazuri de coronavirus și niciun deces.

Tags: