Fotbal intern

Patronul FCSB, comparație între Răzvan Marin și ”perla” lui Teja: ”Da, este un geniu”

08.04.2019 | 12:29
Patronul FCSB comparatie intre Razvan Marin si perla lui Teja Da este un geniu

Patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut o comparație între ”perla” sa, Dennis Man, și mijlocașul Răzvan Marin, care a semnat un contract cu Ajax Amsterdam și va juca din sezonul viitor la formația olandeză. Omul de afaceri a declarat că cei doi fotbaliști nu pot fi comparați, deoarece nu joacă pe aceeași poziție și consideră că mijlocașul aflat sub comanda lui Mihai Teja va deveni un jucător mai scump.

Patronul FCSB, comparație între Răzvan Marin și ”perla” lui Teja: ”E mai cuminte”

”Noi l-am vrut foarte mult pe Răzvan Marin, tot am încercat, dar nu am putut. Nu putem să facem comparație între Răzvan și Man pentru că joacă pe poziții diferite. Man este geniu, la Răzvan e o combinație între muncă, talent și ambiție. Man este mai cuminte decât Răzvan, pot spune că este cel mai cuminte”, a spus patronul FCSB la Digi Sport Matinal făcând o comparație între Răzvan Marin și Dennis Man.

Mijlocașul echipei Standard Liege se va transfera din vară la Ajax Amsterdam, care a plătit 12,5 milioane de euro pentru aducerea sa. Internaționalul român a mers săptămâna trecută în Olanda pentru a semna contractul pe cinci sezoane și a fost prezentat oficial. Fotbalistul crescut de FC Viitorul va avea la ”lăncieri” un salariu de aproximativ 1.000.000 de dolari pe an.

Dennis Man sărbătorind un gol marcat pentru FCSB
Dennis Man sărbătorind un gol marcat pentru FCSB

Gigi Becali cere 40 de milioane de euro pentru transferul lui Man

Gigi Becali a anunțat că dorește în schimbul lui Dennis Man 40 de milioane de euro, iar după turneul final al Campionatului European de tineret, acolo unde jucătorul va merge cu reprezentativa României, va cere 50.000.000 de euro. Finanțatorul FCSB a mai spus la finalkul anului trecut că a avut o ofertă de 13 milioane de euro pentru Man, fără a da numele echipei, dar a refuzat-o.

Tatăl lui Răzvan Marin, Petre Marin, a dezvăluit că înainte de a ajunge la Standard Liege, fiul său a fost dorit de FCSB: ”Au fost discuţii avansate şi cu cei din conducerea Stelei, înainte ca el să semneze cu Sandard. S-au vehiculat nişte sume. M-am întâlnit de câteva ori cu Meme şi am vorbit despre transfer. Aşa am considerat la vremea respectivă că nu este momentul să plece la Steaua”.