Fotbal intern

Patronul FCSB cumpără Rapidul? “Mă roagă lumea”

26.05.2018 | 16:04
Patronul FCSB cumpara Rapidul Ma roaga lumea

Patronul FCSB din acte, Vasile Geambazi, a discutat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO în care a vorbit despre oamenii care îl abordează şi îl roagă să cumpere Rapidul.

“Mă roagă lumea să cumpăr Rapidul! Mă roagă prieteni, am prieteni tatuați cu Rapid, care mă roagă ‘Vasi, te rog frumos, cumpără Rapidul!’ Au fost pe aici, prin baza de la Berceni, au văzut ce am făcut, ‘Vasi, du-te și la Rapid, ia tu Rapidul, că se duce… de suflet, adu-i acolo la tine în bază, că nu mai înjurăm Steaua toată viața’.

Patronul FCSB cumpără Rapidul?

‘Lăsați-mă în pace, măi băieți, lăsați-mă că e și așa destul de grea povara asta. Sunt atâtea războaie, cu numele ăsta. Lăsați-mă că am destule pe cap de aici’, le-am zis”, a spus Geambazi, care a vorbit apoi despre rivalitatea dintre CSA Steaua şi Academia Rapid, din Liga 4: “Nu mă interesează. Ei au întrerupt în 1998, au desființat secția de fotbal. Ei hotărăsc. Așa cum hotărăsc și eu la mine la compania pe care o conduc. I-a oprit apoi cineva să-și facă secție de fotbal? Și-au făcut echipă de fotbal.

Au numit-o CSA Steaua. I-am dat eu în judecată că și-au făcut echipă de fotbal și au numit-o CSA Steaua? Nu! Dar ce problemă am eu că-și fac ei echipă care se numește CSA Steaua? La Dinamo e CS Dinamo, ăia cu ei în grupă, mai e Dinamo Noua Generație, mai e FC Dinamo, sunt o grămadă de Dinamo-uri, o grămadă de Rapiduri, da? Ce problemă am eu că se numește așa echipa Armatei?” a spus Geambazi.

Citeşte şi:

Noul patron al FCSB i-a hotărât soarta lui Alibec: “Nu poate rămâne!”

Geambazi, anunţ despre transferul lui Budescu la CFR Cluj! Ce spune patronul FCSB

De ce îl iubeşte Gigi Becali pe nepotul Vasi: “Ştiu toate laturile lui”

Vasi Geambazi, despre războiul cu CSA: “Ce v-a făcut Becali?”

Patronul FCSB cumpără Rapidul
Patronul FCSB cumpără Rapidul