Sport

Patronul lui AEK Atena îl dă de gol pe Răzvan Lucescu: „Va antrena în alt campionat, nu în Grecia”

Răzvan Lucescu și-a găsit echipă după despărțirea de Al Hilal. Patronul lui AEK Atena a dezvăluit viitoarea destinație a tehnicianului român.
19.05.2021 | 12:30
Patronul lui AEK Atena il da de gol pe Razvan Lucescu Va antrena in alt campionat nu in Grecia
ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a zvonit că va reveni în Grecia după despărțirea de saudiții de la Al Hilal, Răzvan Lucescu a ales o altă destinație. L-a dat de gol Dimitris Melissanidis, patronul lui AEK Atena, care și-a manifestat în nenumărate rânduri interesul pentru tehnicianul român.

Am vorbit cu Lucescu. Îl apreciez ca antrenor, chiar sunt fanul lui. Numai că se duce în alt campionat. Nu e nicio problemă”, a dezvăluit miliardarul elen în presa locală, adăugând că ar fi fost dispus să-i satisfacă pretențiile financiare.

ADVERTISEMENT

Asta dacă nu i s-ar fi oferit ocazia să antreneze într-un campionat mult mai puternic al Europei. Mai exact, se pare că Răzvan poartă în momentul de față tratative pentru a prelua banca tehnică a Sampdoriei, ocupanta locului nouă în Seria A. În eventualitatea în care cele două părți nu ajung la un acord, există varianta Parma, unde evoluează românii Man și Mihăilă.

Răzvan Lucescu merge într-un campionat puternic. Patronul lui AEK Atena l-a dat de gol

Am vorbit cu Lucescu. Îl apreciez ca antrenor, chiar sunt fanul lui. Numai că se duce în alt campionat. Nu e nicio problemă. Vrea 1,3 milioane de euro. Nimeni nu oferă atâția bani în altă parte în Grecia.

ADVERTISEMENT

 Pentru noi, nu ar fi fost o problemă salariul. Grija mea e alta. Putem plăti o asemenea sumă, însă dacă nu iese bine?”, a declarat Dimitris Melissanidis, patronul lui AEK Atena, dând, totodată, asigurări că mesajele dure ale ultrașilor nu i-au influențat decizia.

Reacțiile sunt pentru idioți. Doar idioții ar lua decizii în funcție de reacțiile fanilor. Eu nu conduc așa, dar acest subiect s-a încheiat. Nu mai are sens să vorbim acum despre Lucescu”, a punctat miliardarul grec.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu s-a bucurat alături de rapidiști pentru promovarea în Liga 1

Până să semneze cu una dintre echipele interesate de serviciile sale, Răzvan Lucescu a mers la Buftea pentru a lua parte la meciul care a consfințit promovarea Rapidului în Liga 1, după șase ani de absență. Ba chiar a aprins speranțele giuleștenilor în privința unei eventuale reveniri pe banca tehnică a formației sale de suflet.

A fost fantastic! Cea mai tare atmosferă. Dar era normal ca Rapid să revină. Mi-era dor de Rapid, dar fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Tuturor din fotbalul românesc le era dor de Rapid. 

ADVERTISEMENT

Dacă mi-era dor de Craiova? Păi, Craiova este deja. Asta e a doua echipă a Craiovei sau invers! Sunt două echipe, dar Rapid nu era. E bine că revin astfel de echipe în Liga 1, ajută fotbalul românesc.

Giuleștiul e ceva special pentru mine. A fost și va rămâne întotdeauna ceva special pentru mine. Eu nu pot să spun dacă mă voi vedea din nou antrenor aici, nu știm ce ne oferă viața.

Ca investitor, nu. Sunt amărât. Îl iubesc pe domnul Copos și domnul Copos iubește Rapidul. Păcat că nu a mai fost lângă Rapid. După Revoluție, Rapid a devenit o forță și datorită dânsului”, a declarat Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT