Fotbal international

Patronul lui AEK îl atacă pe Răzvan Lucescu și jignește toți românii. “Au doctoratul în furt! Pușcăriile sunt pline de voi!”

23.05.2019 | 15:10
Patronul lui AEK il ataca pe Razvan Lucescu si jigneste toti romanii Au doctoratul in furt Puscariile sunt pline de voi

Dimitris Melissanidis, patronul lui AEK Atena, a ținut să îl atace pe Răzvan Lucescu și nu a ezitat să jignească toți românii, după ce antrenorul formației PAOK Salonic a declarat în nenumărate rânduri că formația AEK a câștigat pe nedrept titlul în sezonul 2017 – 2018.

Patronul lui AEK îl atacă pe Răzvan Lucescu și jignește toți românii

Dimitris Melissanidis, unul dintre cei mai bogați 100 oameni ai lumii, și-a adus aminte de momentele controversate din sezonul trecut. Fernando Varela, fostul căpitan al FCSB-ului, a înscris un gol valabil în minutul 90, la scorul de 0-0. Reușita a fost anulată, iar AEK a refuzat să mai iasă de la cabine când arbitrul Kominis a anunțat că jocul se va relua totuși de la 1-0 pentru formația pregătită de Răzvan Lucescu. Oficialii de la AEK au transmis că au refuzat să mai joace pentru că patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a intrat înarmat pe teren.

Acel moment a făcut ca PAOK Salonic să fie depunctată și să piardă titlul în fața celor de la AEK Atena. “Am câștigat titlul pe teren și în sezonul trecut, dar nu am putut sărbători. A fost un furt, iar asta nu se va schimba niciodată”, a spus Răzvan Lucescu. Declarația acestuia l-a enervat la culme pe Dimitris Melissanidis, care l-a atacat dur pe antrenorul român și a jignit toți românii.

Dimitris Melissanidis, patronul lui AEK Atena
Dimitris Melissanidis, patronul lui AEK Atena

“Korydallos este plină de Români!”

“El spune că am furat campionatul! Cine spune asta? Oare românii au doctoratul în furt? Korydallos (n.r. cea mai mare închisoare din Grecia) este plină de români”, a declarat Dimitris Melissanidis, unul dintre cei mai bogați oameni din lume care deține clubul AEK Atena.

Dimitris Melissanidis l-a atacat pe Răzvan Lucescu, dar acesta este primul patron al echipelor de top din Grecia care l-au dorit pe antrenorul român pe banca tehnică. Totul s-a întâmplat în momentul în care fostul selecționer al echipei naționale a României se afla sub contract cu Xanthi, dar Răzvan nu a vrut să îl trădeze pe Christos Panopoulos.