Fotbal international

Patronul lui AS Monaco, cercetat pentru legăturile sale cu Donald Trump. Luxul incredibil în care trăieşte magnatul rus

16.11.2018 | 21:21
Patronul lui AS Monaco cercetat pentru legaturile sale cu Donald Trump Luxul incredibil in care traieste magnatul rus

Miliardarul Dmitry Rybolovlev a fost reţinut pe 6 noiembrie de poliţia franceză, dar acum magnatul rus este cercetat şi pentru legăturile sale dubioase cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. În celebra investigaţie Football Leakes apare şi numele patronului de la AS Monaco, care se pare ar fi cumpărat mai multe proprietăţi la suprapreţ de la actualul preşedinte al Americii, Donald Trump.

În 2008, în plină criză financiară, patronul lui AS Monaco îi plătea lui Trump 95 de milioane de dolari pe o proprietate din Palm Beach, asta după ce cu 4 ani înainte actualul preşedinte al SUA o achiziţionase cu doar 41 de milioane de dolari. Magnatul rus este bănuit că s-a implicat activ în campania electorală a lui Donald Trump în 2016, aceasta punând la dispoziţia candidatului republican un avion personal Airbus A319, în valoare de 55 de milioane de euro.

Patronul lui AS Monaco este prieten cu Donald Trump. I-a cumpărat fetei sale o insulă de 100 de milioane de euro

În ancheta Football Leakes, pe lângă documentele din care reiese că patronul lui AS Monaco ar fi băgat direct în conturile personale banii din transferul lui Kylian Mbappe la PSG, apar şi detalii din viaţa privată a magnatului. Acesta are câteva extravaganţe greu de egalat. Dmitry Rybolovlev i-a cumpărat uneia dintre fetele sale aflate la studii în New York un duplex de 88 de milioane de euro, iar celeilalte i-a făcut cadou o insula grecească pe care a plătit 100 de milioane de euro.

Dmitry Rybolovlev, patronul lui AS Monaco

În documentele aflate în posesia celor de la Mediapart se spune că patronul lui AS Monaco are câteva obiceiuri de la care nu se abate niciodată. Ele sunt legate de grija obsesivă a magnatului pentru siguranţa proprie. Publicaţia din Franţa scrie că Dmitry Rybolovlev nu mănâmcă niciodată iaurt dacă nu este deschis de el, nu bea apă din sticlă, dacă aceasta nu este sigilată, iar cu o oră înainte de a merge la un restaurant trimite pe cineva care să verifice şi să guste mâncărurile. Ultima aroganţă a patronului lui Monaco este aceea că şi-a angajat un antrenor personal care să-i arate cum să lovească mingea. Asta doar pentru că miliardarul a vrut să înţeleagă mai bine fotbalul.

  • 450.000.000 de dolari a primit Dmitry Rybolovlev pe un tablou de Leonardo da Vinci, vândut la licitaţie
Tags: