News

Patronul lui CSM Poli Iași, Horia Sabo, a „agățat-o” pe Anamaria Prodan! Foto

09.07.2018 | 17:25
Patronul lui CSM Poli Iași, Horia Sabo, a „agățat-o” pe Anamaria Prodan!

Patronul lui CSM Poli Iași, Horia Sabo, este văzut în ultimul timp din ce în ce mai des în compania impresarei Anamaria Prodan Reghecampf. Omul de afaceri băimărean a încheiat un contract cu clubul din Copou la începutul lunii iunie, prin care se obligă să asigure finanțarea echipei pe o perioadă de 5 ani.

CSM Poli Iaşi s-a calificat, în premieră, în play-off sezonul trecut „profitând” de sincopa lui Dinamo la Giurgiu (0-2 cu o Astră deja calificată în primele 6!). Chiar dacă a terminat pe ultimul loc, 6, a doua fază a campionatului,  CSM Poli Iași, antrenată de Flavius Stoican, poate fi considerată surpriza plăcută a sezonului trecut.

Patronul lui CSM Poli Iași, Horia Sabo, a „agățat-o” pe Anamaria Prodan!

Revenind la patronul lui CSM Poli Iași, Horia Sabo, trebuie spus că acestuia nu-i place deloc publicitatea, imaginile din GALERIA FOTO de mai sus fiind obținute cu greu și în exclusivitate de FANATIK.RO. Un rol important în apropierea dintre acesta și cunoscuta impresară l-a avut soția acestuia, bună prietenă cu Anamaria Prodan. Surse din cadrul clubului ieșean susțin că Horia Sabo o consultă în tot ce este legat de transferuri, CSM Poli Iași fiind astfel încă o echipă care intră în sfera de influență a soției lui Laurențiu Reghecamp, care, iată, pune „monopol” pe formația moldoveană prin jucătorii pe care îi va aduce în Copou.

Patronul lui CSM Poli Iași, Horia Sabo și Anamaria Prodan vor să facă o echipă de podium în Copou
Patronul lui CSM Poli Iași, Horia Sabo și Anamaria Prodan sun văzuți din ce în ce mai des împreună

Decisivă în formarea lotului care a promovat Călărașiul în prima ligă

Anamaria Reghecampf a contriubuit decisiv la promovarea Dunării Călărași prin fotbaliștii pe care i-a „orientat” spre echipa antrenată de Dan Alexa, el însuși fiind impresariat de soția fostului antrenor stelist. După ce a adus anul trecut doi jucători cu CV remarcabil pentru un club de Liga a doua din România, Anamaria Prodan a completat lotul Dunării Călărași cu nu mai puțin de 5 jucători în această vară pentru a mări șansele de supraviețuire în primul an de Liga 1 din istoria echipei. Acum, misiunea fiind îndeplinită în sud, Anmaria Prodan a „urcat” în nord-est pentru a sprijini și echipa ieșeană în tentativa de a repeta performanța din sezonul trecut.

„Pe 8 iunie 2018 s-a semnat contractul de asociere cu domnul Horia Sabo, pe o durată de cinci ani, contract semnat în scopul menţinerii stabilităţii financiare şi a obţinerii unor rezultate notabile pentru echipa şi comunitatea noastră” – Leonida Antohi, preşedintele Consiliului Director al CSM Poli Iași

„Sunt mândru, nu credeam că vom avea asemenea parcurs. E o minune ce s-a întâmplat la Călărași, dar fără echipa asta minunată, fără oamenii din conducere şi cei care m-au ajutat, în special impresarul Anamaria Reghecampf, nu reuşeam nimic. Am scris istorie pentru Călăraşi!” – Dan Alexa, antrenor Dunărea Călărași

1.000.000 de euro este prima infuzie de capital a lui Horia Sabo în bugetul lui CSM Poli Iași pentru sezonul 2018-2019