Sport

Patroana lui Hapoel Beer Sheva, în centrul atenției la Severin la meciul cu U Craiova din Conference League. Foto exclusiv

Alona Barkat (53 de ani), patroana israelienilor de la Hapoel Beer Sheva, a fost prezentă în tribunele stadionului de la Severin la meciul din play-off-ul Conference League.
18.08.2022 | 21:01
Patroana lui Hapoel Beer Sheva in centrul atentiei la Severin la meciul cu U Craiova din Conference League Foto exclusiv
14 milioane de euro este bugetul pus la dispoziție de Alona Barkat celor de la Hapoel Beer Sheva în acest sezon.
ADVERTISEMENT

Alona Barkat este o femeie de afaceri israeliană și patronul celor de la Hapoel Beer Sheva. În vârstă de 53 de ani, israelianca a făcut senzație la Severin înainte de meci.

Alona Barkat, prezentă la Turnu Serin la meciul dintre Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva

FANATIK a surprins momentul în care patronul lui Hapoel Beer Sheva a apărut în tribunele stadionului de la Severin.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a venit îmbrăcată într-o ținută casual, culmea în culorile Universității Craiova: alb-albastru. Doamna Barka a purtat o cămașă complet albă și o pereche de blugi.

Pe stadionul din Severin au fost prezenți la meciul cu isralienii din play-off-ul Conference League aproximativ 14.000 de suporteri, așa cum site-ul nostru a anunțat.

ADVERTISEMENT

Cine este Alona Barkat

Alona Barkat este foarte implicată în viața echipei și asigură un buget pe măsură celor de la Hapoel Beer Sheva în acest sezon: 14 milioane de euro, cu 2,5 milioane mai mult decât Universitatea Craiova.

Patronana lui Hapoel Beer Sheva ține cont de părerile suporterilor, iar în luna martie a decis să îl înlocuiască de pe banca echipei pe Ronny Levy, fostul antrenor al FCSB, la insistențele acestora.

ADVERTISEMENT

Hapoel și-a schimbat total strategia și practică un fotbal mult mai plăcut, iar rezultatele au început deja să apară. Beer Sheva a câștigat Supercupa Israelului în fața campioanei en titre, Maccabi Haifa.

Alona Barkat, criticată dur de Gigi Becali, înainte de FCSB – Hapoel Beer Sheva

FCSB și Hapoel Beer Sheva au jucat în 2016 în grupele Europa League, iar înainte de meciul direct Gigi Becali a făcut niște declarații sexiste și misogine.

ADVERTISEMENT

„Nu mă bat cu femeile. Nu mă pot lupta cu o femeie când vine vorba de politică sau fotbal. Eu sunt creştin ortodox şi respect Evanghelia. Fac ce scrie acolo. Nu mă războiesc cu femeile şi nu o voi băga în seamă. Nu are ce căuta în fotbal. Aşa zic eu. Voi puteţi spune că sunt misogin şi că e o lume modernă, în care femeile şi bărbaţii sunt egali.

Eu fac ce scrie Sfântul Pavel în epistolă câtre Timotei. Aşa scrie, aşa fac. Nu mă lupt cu nicio femeie. Dacă vine la meciul retur, o respect, o iubesc şi o stimez. Dar nu vorbesc cu ea de fotbal”, a spus Gigi Becali, conform ProX.

 


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova: 3,20 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT