Fotbal international

Patronul lui Ionuț Nedelcearu, criză de nervi după umilința cu Olympiakos: ”Idioților! Vă dau afară pe toți”

05.04.2021 | 17:26
Patronul lui Ionuț Nedelcearu, criză de nervi după umilința cu Olympiakos: ”Idioților! Vă dau afară pe toți”
Patronul lui Ionuț Nedelcearu la echipa AEK Atena, Dimitris Melissanidis, a făcut o adevărată criză de nervi după umilința din meciul cu Olympiakos Pireu și i-a amenințat pe jucători că îi dă afară la finalul sezonului. Sursă foto: sport-fm.gr
ADVERTISEMENT

Patronul lui Ionuț Nedelcearu la echipa AEK Atena, Dimitris Melissanidis, a făcut o adevărată criză de nervi după umilința din meciul cu Olympiakos Pireu și i-a amenințat pe jucători că îi dă afară la finalul sezonului.

Trupa internaționalului român a fost învinsă, acasă, cu scorul de 5-1, de liderul din Grecia și a ajuns pe penultimul loc în play-off.

Fundașul român a început jocul pe banca de rezerve și a fost introdus în minutul 64, când scorul era deja 0-4.

ADVERTISEMENT

Umilința din meciul cu Olympiakos l-a înfuriat pe patronul lui Ionuț Nedelcearu

Patronul lui Ionuț Nedelcearu nu a suportat umilința din partida cu Olympiakos, iar luni a mers la hotelul unde este cazată echipa și le-a ținut un discurs foarte dur jucătorilor amenințându-i cu ruperea contractelor.

”Clubul ăsta n-a mai trăit o asemenea rușine în ultimii 40 de ani. Veți trăi cu asta toată viața voastră. Trebuie să vă fie mare rușine pentru asta, idioților! Normal, și eu sunt vinovat, poate sunt primul care trebuie învinuit, dar eu știu ce am greșit și voi interveni imediat”, a declarat Dimitris Melissanidis, conform sport-fm.gr.

ADVERTISEMENT

”Voi schimba tot ca AEK să ajungă unde îi e locul. Dacă trebuie, vă dau afară pe toți și aduc alții! Nimic nu va rămâne așa, înțelegeți, în vară se va schimba totul. Mai aveți 10 meciuri, doar voi puteți schimba situația, e în mâinile voastre. Vreau să văd ceva. Doar cei care merită, care arată că merită, care joacă cu suflet vor rămâne”, a mai spus finanțatorul.

Fanii i-au certat pe jucători chiar pe teren

În finalul discursului, Melissanidis l-a confirmat în funcție pe antrenorul spaniol Manolo Jimenez, după ce presa elenă a scris că imediat după eșecul cu Olympiakos, în vestiar, un jucător i-a cerut tehnicianului să plece de la AEK Atena.

ADVERTISEMENT

”Antrenorul vostru e Manolo, el va continua, chiar dacă nu sunt de acord, și o spun aici, în fața voastră, cu declarațiile pe care le-a făcut în public (n.r. – a criticat jucătorii). Dacă avem ceva de spus, să o spunem aici”, a încheiat patronul.

După ultima înfrângere, 1-5 cu rivala Olympiakos, rezultat considerat o umilință, un grup de suporteri i-a ”băgat în ședință” pe jucători, chiar pe gazon, reproșându-le prestația din teren și cerându-le să-și dea jos tricourile și să părăsească echipa.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri