Fotbal international

Patronul lui Juventus, reacție la cald după eliminarea cu Ajax: „Au meritat calificarea”. Ce se întâmplă cu Allegri

17.04.2019 | 00:54
Patronul lui Juventus reactie la cald dupa eliminarea cu Ajax Au meritat calificarea Ce se intampla cu Allegri

Andrea Agnelli, patronul clubului Juventus, a vobit la cald după eliminarea echipei sale din Liga Campionilor în fața lui Ajax. Agnelli consideră că olandezii meritau să ajungă în semifinale și este dezamăgit de faptul că Juventus a ratat un obiectiv important. 

Patronul lui Juventus, reacție la cald după eliminarea cu Ajax

Agnelli a fost misterios în privința viitorului lui Massimiliano Allegri pe banca tehnică. Deși a spus că acesta mai are un an de contract cu Juventus, despre situația sa vor fi discutate mai multe la finalul sezonului. Juventus a ratat două obiective în acest sezon: Liga Campionilor și Cupa Italiei, urmând să se aleagă cu două trofee: Serie A și Supercupa Italiei.

„Este datoria mea să apar în fața mass-media în anumite momente și să prezint concluzii generale. Ajax a meritat calificarea, iar noi ne-am obișnuit să jucăm cel puțin faza sferturilor de finală în Liga Campionilor. Câștigarea trofeului era un obiectiv cu siguranță, dar așa va fi și anul viitor. Azi am avut ceva absențe, dar cei 11 jucători care au fost pe teren pot crește în viitor sub comanda lui Allegri, care mai are un an de contract. Discutăm despre contractul său la finalul sezonului. Fanii sunt dezamăgiți, dar trebuie să înțelegem faptul că am întâlnit o echipă care joacă un fotbal extraordinar, trebuie să lăudăm adversarul. Când întâlnești astfel de tineri valoroși și curajoși se poate întâmpla să pierzi” – a spus Andrea Agnelli la SkySports.