Fotbal international

Patronul lui Liverpool i-a decis soarta lui Jurgen Klopp! Ce se va întâmpla cu germanul

31.05.2019 | 10:03
Patronul lui Liverpool ia decis soarta lui Jurgen Klopp Ce se va intampla cu germanul

Tom Werner, patronul lui Liverpool, i-a decis soarta lui Jurgen Klopp. “Cormoranii” au ajuns în a doua finală consecutivă de Liga Campionilor, iar conducătorii clubului sunt mulţumiţi de performanţa obţinută de antrenorul german. Înainte de meciul cu Tottenham, omul de afaceri american a vorbit despre situaţia tehnicianului de 51 de ani.

Patronul lui Liverpool i-a decis soarta lui Jurgen Klopp: “Nu vrem să discutăm în public”

Patronul lui Liverpool i-a decis soarta lui Jurgen Klopp şi i-a transmis că speră că va rămâne la cârma “cormoranilor” mult timp. Cu toate acestea, în momentul în care a fost întrebat de situaţia contractuală a antrenorului german, Tom Werner a evitat să dea un răspuns clar.

“Nu vreau să discutăm în public despre prelungirea contractului, mai ales cu puţine zile înainte de finală. Noi credem în el. I-am prelungit contractul deja o dată. Este clar că ne dorim şi este important ca el să rămână la echipă cât mai mult. Suntem siguri că el este dedicat lui Liverpool”, a declarat Tom Werner.

Patronul lui Liverpool i-a decis soarta lui Jurgen Klopp (sursă foto: hepta.ro)
Patronul lui Liverpool i-a decis soarta lui Jurgen Klopp (sursă foto: hepta.ro)

Ce ofertă ar putea să primească din partea conducerii după finală

După ce a calificat-o pe Liverpool în a doua finală consecutivă de Liga Campionilor, presa din Anglia a susţinut că Jurgen Klopp va primi o ofertă de prelungire a contractului. În prezent, antrenorul german are un acord valabil până în vara anului 2022, însă oficialii clubului de pe “Anfield Road” vor să extindă cu încă doi ani înţelegerea.

În aceste condiţii, Jurgen Klopp va primi o majorare salarială importantă, urmând să câştige 10.000.000 de euro pe sezon, cu 3.000.000 de euro mai mult decât în prezent. Suma ar putea să crească în funcţiile de bonusurile de performanţă aflate în contract.

Jurgen Klopp nu a uitat finala cu Real Madrid

Înainte de finala cu Tottenham Hotspur, Jurgen Klopp şi-a adus aminte de meciul jucat cu Real Madrid în urmă cu un an la Kiev. În ultimul act al ediţiei 2017-18 din UEFA Champions League, “cormoranii” au fost învinşi cu 1-3, însă antrenorul german dă vina pe ghinionul accidentării lui Mohamed Salah pentru ratarea trofeului.

“Sunt situaţii diferite. Ştiu cât de dificil este să ajungi al doilea an la rând într-o finală. Anul trecut am avut ghinion cu accidentarea lui Salah, dar nu putem compara echipa de azi cu cea din 2018. Tottenham este un rival puternic. Niciodată nu am jucat o finală împotriva unei echipe aşa de bune. Într-o finală pot apărea momente de noroc, dar şi de ghinion. Băieţii mei au muncit foarte mult pentru a ajunge aici. Cel mai important punct din cariera mea a fost atunci când am promovat-o pe Mainz. Dacă voi câştiga Liga Campionilor se vor schimba lucrurile”, a spus Jurgen Klopp.

1,80 este cota la agenţia de pariuri Winner pentru ca primul gol în finala Ligii Campionilor să fie marcat după minutul 28