Premier League

Patronul lui Liverpool, nemulţumit de preţul plătit pentru Salah. “Nu te mai plânge!”

24.04.2018 | 17:44
Patronul lui Liverpool nemultumit de pretul platit pentru Salah Nu te mai plange

Patronul lui Liverpool a fost nemulţumit de preţul plătit pentru Salah vara trecută, când a scos 42 de milioane de euro din buzunar pentru a-l aduce pe egiptean de la AS Roma. John W. Henry işi freacă acum mâinile, după ce Salah a câştigat titlul de Jucătorul Anului în Premier League.

Salah a ajuns pe Anfield Road vara trecută, după ce Liverpool a plătit 42 de milioane de euro pentr a-şi asigura serviciile lui, iar suma ar putea urca la 50 de milioane dacă vor fi activate clauzele impuse în contract. Internaţionalul egiptean s-a integrat rapid, a crescut de la meci la meci şi a devenit vedeta lui Liverpool în mai puţin de un sezon. A marcat de 41 de ori în toate competiţiile pentru cormorani şi a câştigat titlul de Jucătorul Anului în Premier League. Salah a jucat un rol important pentru Liverpool şi în Champions League, competiţie în care a înscris de 9 ori, ajutându-şi echipa să ajungă în semifinale.

Puţini ştiu însă că în ziua în care Salah semna cu Liverpool, patronul echipei se plângea că a dat “prea mult” pe egiptean. Dezvăluirea a fost făcută recent chiar de către preşedintele clubului AS Roma, James Pallota.

Nemulţumit de preţul plătit pentru Salah. “Nu te mai plânge!”

Afaceristul american a declarat pentru ESPN că John W. Henry era convins că a făcut o afacere proastă. “Atunci i-am spus: Nu te mai plânge! Îţi plătesc eu prânzul”, susţine Pallota. Preşedintele romanilor este de părere că Liverpool a dat lovitura cu Salah. Pallota şi-ar fi dorit să îl păstreze la Roma pe egiptean, însă fotbalistul mai avea doar un an de contract şi îşi exprimase dorinţa să se întoarcă în Anglia. “Dacă privim în detaliu, afacerea a fost incredibilă. Problema a fost că Monchi (directorul sportiv) a venit la Roma şi atunci Salah a vrut să plece. Mai avea doar un an de contract, nu aveam ce face. A vrut să se întoarcă în Anglia şi să arate ce poate. Exact asta a făcut”, a mai spus Pallota.

83 de meciuri a jucat Mohamed Salah pentru AS Roma, formaţie pentru care a marcat 34 de goluri şi a dat 24 de assist-uri