Fotbal international

Patronul lui Man și Mihăilă, după retrogradarea Parmei în Serie B: „Așa se călește oțelul”

04.05.2021 | 22:07
Patronul lui Man si Mihaila dupa retrogradarea Parmei in Serie B Asa se caleste otelul
ADVERTISEMENT

Cu Man și Mihăilă indisponibili din cauza unor accidentări, Parma a suferit cea de-a douăzecea înfrângere din actualul sezon, 0-1 pe terenul celor de la Torino, și a retrogradat matematic în Serie B.

În încercarea de a pune capăt protestelor fanilor, care au afișat bannere cu amenințări la adresa conducerii, Kyle Krause a dat asigurări că echipa va aborda viitoarea stagiune cu un singur gând: să revină în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Vom transforma această dezamăgire în energie pentru a deveni mai puternici. Așa se călește oțelul. Parma nu se predă, forza Parma!, a transmis acesta, fără a oferi, însă, detalii cu privire la situația celor doi jucători români.

Patronul Parmei își liniștește fanii după retrogradarea în Serie B

După un sezon tumultuos și complicat, a venit un epilog care provoacă un sentiment adânc de frustrare și dezamăgire în rândul celor care iubesc acest club. Dar vreau să fiu clar: încrederea mea în acest club, în suporterii lui și în acest oraș rămâne neschimbată. 

ADVERTISEMENT

Alături de noua conducere pe care am instalat-o lucrăm deja să constrium Parma Calcio de mâine. Știți deja despre planurile de a renova stadionul Tardini, o arenă care va fi un simbol al viitorului. 

Asigur pe fani și pe autorități că vom lupta în continuare în fiecare meci rămas din Serie A. Și vom transforma această dezamăgire în energie pentru a deveni mai puternici. Așa se călește oțelul. Parma nu se predă, forza Parma!”, se arată în scrisoarea deschisă publicată de patronul Parmei.

ADVERTISEMENT

„Pe toți cei ce vor rămâne, noi îi considerăm puternici. Cei mai buni nu vor pleca!”

Pe de altă parte, managerul general, al cărui viitor este incert după retrogradarea matematică în Serie B, și-a exprimat convingerea că echipa va încerca să atace promovarea cu ajutorul fotbaliștilor tineri care au confirmat în actuala stagiune. Printre ei, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Un lucru este sigur, acela că Parma o va lua de la capăt cu jucătorii tineri care vor rămâne cu toții: de la Man, la Mihăilă și la Sohm. Clubul va decide cine rămâne și cine pleacă.

ADVERTISEMENT

Avem o putere pe care alții nu o au și vom lua deciziile pe baza ideilor noastre. Pe toți cei ce vor rămâne, noi îi considerăm puternici. Cei mai buni nu vor pleca!”, a subliniat Marcello Carli.

ADVERTISEMENT